Cashper

Voorschotje nodig? Vandaag nog geld op uw rekening!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Een voorschotje is zo geregeld

Zit u even krap bij kas? En duurt het nog even voordat uw loon weer gestort wordt? Of heeft u plots een rekening ontvangen, waar u geen rekening mee heeft gehouden? Dan kan geld lenen dè uitkomst zijn om deze periode te overbruggen. Een kleine lening past vaak binnen ieders budget, en kan snel op uw rekening gestort worden. Cashper biedt minileningen tot 1000 euro met een looptijd van 15 of 30 dagen. Perfect voor als u snel een voorschotje nodig heeft!

Vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Kan ik bij Cashper een voorschotje lenen?

​Ja dit is mogelijk. Bij Cashper kunt u al vanaf €50 tot €1000 een lening afsluiten. Heeft u meer geld nodig? Geen probleem! Dan geeft u dit simpel aan door de slider op onze homepage naar het desgewenste hogere bedrag te verplaatsen. U kunt bij Cashper geld lenen tot 1000 euro. U kunt ook heel gemakkelijk aangeven hoelang u wilt lenen.

Hoe vraag ik een lening aan?

Als u voor de eerste keer een lening aanvraagt voor een voorschotje bij Cashper dient dit altijd te gebeuren via het aanvraagformulier op onze website. Met behulp van de slider op de website kiest u welk bedrag u nodig heeft met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in. Zo heeft u altijd een lening die past bij uw behoefte en budget. Wij handelen uw aanvraag voor een minilening snel af en houden u op de hoogte via SMS en e-mail. Wanneer uw looptijd bijna afloopt krijgt u van ons een reminder om vervolgens tot betaling over te gaan. U kunt heel gemakkelijk via iDEAL betalen in de vertrouwde omgeving van uw internetbankieren.

​Wat vinden anderen van een voorschotje bij Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Daarom verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken, dat onze klanten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij positief om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen.

​De voordelen van een kleine lening bij Cashper

  • Een voorschotje is zo geregeld
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • ​​Cashper is de enige verstrekker van mini leningen met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon en e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld