Cashper

Spoedlening nodig? Snel aangevraagd via Cashper.nl

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Spoedlening: snel geld op uw rekening

​Bent u op zoek naar een spoedlening? Zoek dan niet verder. Bij Cashper kunt u een spoedlening aanvragen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. De lening is makkelijk online aan te vragen en u kunt zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Zo heeft u altijd een lening dat binnen uw budget past!

​Ik wil een spoedlening aanvragen >>

Hoe kan ik een spoedlening aanvragen?

Een spoedlening is bedoeld voor consumenten die met spoed geld nodig hebben. Cashper biedt minileningen aan die snel aangevraagd en afgehandeld kunnen worden. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend kan zijn als u even zonder geld zit. Daarom is een minilening bij Cashper slechts binnen enkele minuten online of via SMS aangevraagd. ​Als u bij ons voor het eerst wilt lenen, moet dit altijd via onze website gebeuren. Dit kan eenvoudig in enkele eenvoudige stappen. Met behulp van de slider kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen met de bijbehorende looptijd van 15 of 30 dagen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000. Vervolgens vult u het korte formulier in. Wij nemen deze spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail.U hoeft geen garantsteller aan te leveren, geen offerte op te vragen of te wachten tot er een adviseur belt. Een spoedlening is geschikt voor iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van minimaal 900 euro. ​

Geld lenen binnen 10 minuten via SMS voor vaste klanten

Als u eenmaal klant bent van Cashper kunt u ook makkelijk opnieuw aanvragen via een SMS bericht. Een SMS aanvraag kan direct door ons worden verwerkt. Hierdoor heeft u nog sneller uw nieuwe lening op uw rekening staan. Let op dit geldt alleen voor Cashper klanten. Indien u nog niet eerder een lening heeft aangevraagd, moet dit via het aanvraagformulier op onze website worden aangevraagd. De aangeduide snelheden in aanvraag afhandeling en uitbetaling worden gewaarborgd tijdens de reguliere openingstijden van Cashper en zijn afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank.

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige spoedlening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen is positief
  • Geen garantsteller, offerte aanvragen of niet wachten op een adviseur die u belt
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

​Vraag hier vrijblijvend een spoedlening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld