Cashper

Snelle lening tot 1000 euro!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Snelle lening snel overgemaakt op uw rekening!

​Heeft morgen nog geld nodig? Dat is mogelijk! Cashper helpt u graag als u snel geld nodig heeft. Bij ons kunt een snelle lening van €50 tot €1000 aanvragen voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u zelf kunt bepalen welk bedrag u kunt lenen.

Vraag nu vrijblijvend een lening aan >>

Hoe vraag ik een snelle lening aan?

​Geld lenen bij Cashper doet u eenvoudig via onze website. Wanneer u voor het eerst snel geld wilt lenen bij ons dient dit altijd via onze website te gebeuren. U bepaalt door middel van de slider hoeveel geld u wilt lenen en kiest vervolgens de looptijd van uw lening van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u ons korte aanvraagformulier in. Wij handelen uw aanvraag online af en houden u op de hoogte via e-mail of SMS. Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het geldbedrag snel op uw rekening gestort. Ook het terugbetalen gaat heel gemakkelijk via iDEAL. Zo kunt u wanneer nodig ook snel weer een nieuwe lening aanvragen.

De dienstverlening van Cashper wordt met een 9 beoordeeld

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze een snelle lening nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

De voordelen van een snelle van Cashper

  • Cashper is de enige mini lening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Snelle lening afsluiten? Vraag nu een lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld