Cashper

Extra geld nodig voor een smartphone reparatie?

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

​Bij ons kunt u geld lenen voor een smartphone reparatie ​

Is uw smartphone kapot en heeft u geen geld voor een smartphone reparatie? Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u niet meer kunt bellen, appen of mooie foto's kunt maken met uw smartphone. Daarom is snel geld lenen voor een smartphone reparatie geen probleem bij Cashper. Wij bieden minileningen van €50 tot €1000 voor periode van 15 of 30 dagen. Dit kunt u eenvoudig via onze website aanvragen. Zo kunt u weer snel bellen of appen met uw vrienden of leuke selfie's maken met uw smartphone.

Ik wil een lening aanvragen voor een smartphone reparatie >>

​Hoeveel kan ik lenen voor een smartphone reparatie?

Cashper verstrekt minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Over het algemeen kost een smartphone reparatie niet meer dan 200 euro. Met een minilening van Cashper is het dus mogelijk om elke soort smartphone reparatie te bekostigen. Wat de exacte kosten zijn, is afhankelijk van welk merk en type smartphone u ter reparatie aanbiedt en wat de aard van de schade is. De kosten voor bijvoorbeeld een iPhone reparatie of Samsung S6 reparatie zullen hoger zijn dan de kosten van bijvoorbeeld een LG reparatie. Bovendien zullen de kosten voor bijvoorbeeld het vervangen van een iPhone beeldscherm hoger uitvallen dan het vervangen van bijvoorbeeld een knopje. Informeer altijd vooraf naar de kosten en vergelijk dit met prijzen van andere smartphone reparateurs.

5 tips waar u op moet letten bij een smartphone reparatie

Wanneer uw smartphone kapot is, zijn er gelukkig op het internet genoeg smartphone reparateurs te vinden. Bij de keuze van een smartphone reparateur is het belangrijk om te letten op een aantal zaken. U wilt er vast niet veel geld aan kwijt zijn of dat het probleem zich binnen korte tijd weer voordoet. Wij geven u daarom een aantal tips.

1. Informeer daarom altijd vooraf naar de kosten van de reparatie

​Zo voorkomt u dat u na de smartphone reparatie voor verrassingen komt te staan. De prijzen van een smartphone reparatie zijn afhankelijk van het soort schade en smartphone dat u heeft. De kosten van bijvoorbeeld een Iphone reparatie of Samsung S5 reparatie zullen hoger zijn dan de kosten van een LG reparatie. Bovendien zijn de kosten voor het vervangen van een beeldscherm hoger dan het vervangen van een knopje. Over het algemeen bent u maximaal €200 kwijt aan de reparatie van uw smartphone ongeacht het soort schade.

​2. Informeer dan ook gelijk naar de reparatietijd van uw smartphone

​Zo kunt u rekening houden met de tijd dat u uw smartphone kwijt bent. U wilt natuurlijk snel weer gebruik kunnen maken van uw smartphone. Meestal is de reparatietijd bij een smartphone reparatie 24 uur en als u geluk hebt klaar terwijl u wacht.

3. Informeer ook of er originele smartphone onderdelen worden gebruikt

​Sommige reparateurs gebruiken geen originele onderdelen, waardoor de kans groot is dat ze niet zo lang mee zullen gaan. Meestal kunt u aan de hoogte van de kosten inschatten of de reparateur originele onderdelen gebruikt of niet. Op het internet kunt u zoeken naar de prijs van originele smartphone onderdelen.

​4. Zorg ervoor dat u garantie krijgt op de uitgevoerde reparatie

Vooral wanneer het gaat om een Iphone reparatie of Samsung S5 reparatie. U betaalt meestal een hoge prijs voor de reparatie van deze smartphones. Wanneer u geen garantie krijgt, weet u ook dat er geen originele onderdelen zijn gebruikt. Op de originele onderdelen krijgt u namelijk altijd garantie. Ten slotte kunt u de deskundigheid van de smartphone reparateur onderzoeken door klantenreviews over de reparateurs op het internet door te lezen. Hierbij is het belangrijk dat u voornamelijk de recente reviews doorleest. Op verschillende review sites, zoals Trustpilot, kunt u de beoordelingen van smartphone reparateurs doorlezen.

De voordelen van een minilening bij Cashper

  • Minileningen tot 1000 euro, snel aangevraagd
  • ​Cashper is de enige minilening aanbieder met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% is positief over onze service
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing ​

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi