Cashper

Saldodipje? Minileningen tot 1000 euro

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Een saldodipje is nooit leuk

Krap bij kas, een saldodipje, geen cent te makken hebben, blut zijn. We maken het allemaal wel eens mee. Het eind van de maand is nog niet in zicht maar er staat niet genoeg geld op de bankrekening Herkent u zich in deze situatie? Wat nu? Om een tijdelijk tekort in uw portemonnee te overbruggen kunt u overwegen om geld te lenen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Daarnaast is de minilening makkelijk online aan te vragen en kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie.

Ik wil snel geld lenen >>

Een saldodipje: Is geld lenen iets voor mij?

​Er zijn genoeg redenen te bedenken waardoor u even het geld niet heeft. Mogelijk wilt u een grotere uitgave doen, wellicht gaat u binnenkort op vakantie, misschien dat uw wasmachine het heeft begeven. Noem het maar op. Is het tekort een tijdelijk probleem totdat het salaris weer is gestort dan kan een minilening een uitkomst bieden. Cashper verstrekt minilening van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u zelf kunt aangeven hoeveel wilt lenen en hoe snel u de lening kunt terug betalen.

​Een minilening is makkelijk online aan te vragen op onze website

Wanneer te maken heeft met een saldodipje en voor het eerst een minilening bij ons aanvraagt, dient dit altijd via onze website te gebeuren. Met behulp van de slider geeft u aan welk bedrag u wilt lenen met de bijbehorende looptijd van 15 of 30 dagen. Daarna vult u het formulier in. Wij nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail. Om in aanmerking te komen voor een minilening dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: u bent 21 jaar of ouder, u heeft een verblijfplaats in Nederland en u heeft ​een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

De dienstverlening van Cashper wordt beoordeeld met een 9!

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze in een saldodipje zitten. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

​De voordelen van en online lening bij Cashper

  • Geen last meer van een saldodipje
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • ​​Cashper is de enige verstrekker van kortlopende minikredieten met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon en e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

​Ik wil vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld