Cashper

Rood staan is niet nodig! Geld lenen tot €1000!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Staat u vaak rood en wilt u snel geld lenen? Wij begrijpen als geen ander dat een minilening dan een uitkomst kan zijn. Daarom is snel geld lenen bij ons geen probleem. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Daarnaast is een kortlopende lening makkelijk online aan te vragen en kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. ​

​Ik wil snel geld lenen >>

De nadelen van rood staan

​Rood staan kan bij veel banken tot een afgesproken bedrag. Op die manier kunt u voor een korte of langere tijd in de min staan bij uw bank. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u iets wilt kunnen betalen, maar onvoldoende saldo op uw betaalrekening heeft. Echter, is dit vaak een erg dure oplossing voor een tijdelijk saldo tekort. U betaalt vaak tussen de 8 en 14 procent aan rente.

​Een keer rood staan is natuurlijk helemaal niet erg. Het kan een handige oplossing zijn als u even niet uitkomt met uw geld. Maar, staat u bijna altijd rood? Of steeds dieper in het rood? Dan ontstaat er een schuld die alleen maar groter wordt. Een minilening is in dit geval een goedkopere oplossing.

Rood staan of toch een minilening?

Een minilening

is een lening van een klein bedrag die u afsluit voor een korte periode. Deze vorm van lenen wordt steeds populairder. Dit komt vooral door de snelheid waarmee het geld op de rekening van de lener kan worden gestort. Bij Cashper kunt u vanaf €50 tot €1000 een lening afsluiten met een looptijd van 15 of 30 dagen. Aanvragen kost u slechts 5 minuten.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Denkt u dat een kleine lening beter past bij uw persoonlijke situatie dan rood staan? Bij Cashper vinden wij het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent. Het aanvragen van een lening bij Cashper is daarom altijd transparant. De uiteindelijke kosten zijn vòòr het aanvragen al zichtbaar. U kunt al een aanvraag doen van €50 tot €1000. De looptijd is afhankelijk van het gewenste bedrag en kan 15 of 30 dagen zijn. Bij leningen vanaf 250 euro is de looptijd standaard 30 dagen.

De voordelen van lenen bij Cashper

  • Niet meer rood staan!
  • Cashper is de enige minileningverstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

​Vraag vrijblijvend een minilening aan

Let op! Geld lenen kost geld