Cashper

Renteloze lening leen voordelig bij Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Zit u krap bij kas en wilt u snel geld lenen? Wij begrijpen als geen ander dat een kleine lening dan een uitkomst kan zijn. Daarom is snel geld lenen bij ons geen probleem. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Daarnaast is de minilening makkelijk online aan te vragen en kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag vrijblijvend een minilening aan>>

Is een renteloze lening mogelijk?

Al u een lening bij een bank aangaat, zult u merken dat er altijd een rentepercentage betaald dient te worden over het geleende bedrag. Vaak wordt dit weergegeven als JKP dat jaarlijks kosten percentage inhoudt. Vanaf 2015 zijn de wettelijke rente tarieven voor leningen vastgesteld op 14%. Een renteloze lening lijkt onmogelijk, maar er zijn toch een aantal mogelijkheden. Wanneer u van familie, vrienden of kennissen leent kunt een renteloze lening afsluiten. Ook wanneer u een lening online aanvraagt, kunt u bijna gratis geld lenen.

Onderhandse lening: lenen van familie of vrienden

De bekendste vorm van een renteloze lening is geld lenen van familie of vrienden. Dit wordt ook wel een onderhandse lening genoemd. U heeft vast wel eens meegemaakt dat u tijdens het shoppen net geen geld meer heeft voor die ene leuke broek en een vriend of vriendin deze heeft voorgeschoten. U betaalt hen later weer terug. Dit gaat dan om een klein geldbedrag. Wanneer u groter bedrag leent, is het verstandig om het een en ander vast te zetten op papier. Dit om misverstanden en spanningen tussen u en de leningverstrekker te voorkomen. U zet hierin vast welk bedrag u geleend heeft en in hoeveel termijnen u dit terug gaat betalen. Bovendien is het ook belangrijk om vast te stellen op welke dag van de maand u terug gaat betalen. ​

Renteloze lening in de vorm van een schenking

Een andere vorm van renteloos geld lenen is een schenking. HIerbij lenen ouders geld uit aan hun kinderen zonder dat ze er rente voor vragen. De Belastingdienst ziet deze kwijtgescholden rente als een schenking. Tot 2010 hoefden ouders geen schenkingsbelasting te betalen voor deze manier van geld lenen. Vanaf 2010 ziet de Belastingdienst een renteloze lening aan kinderen als een schenking waarbij de ouders 6 procent rente ‘schenken’ aan hun kinderen. Ouders dienen over 6% van het geschonken bedrag belasting te betalen. Hierbij geldt wel dat er tot een bedrag van ongeveer €83.000,- renteloos geschonken kan worden. Dus tot dit bedrag hoeft er geen belasting betaald te worden.

Bijna kosteloos lenen met een minilening

​Ten slotte kunt u bijna kosteloos geld lenen door een minilening af te sluiten. Een minilening is een kleine lening voor een korte periode, die makkelijk online aan te vragen is. Bij Cashper kunt u al een minilening van €50 tot €1000 afsluiten voor een een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van het afsluiten van een minilening is, dat u anoniem kunt lenen en het geld snel op uw rekening staat. Bovendien betaalt u maar een klein bedrag aan rente, omdat u een klein bedrag leent. Bij een minilening van bijvoorbeeld € 100 met een looptijd van 30 dagen is de rentevergoeding € 1,08. Kijk op onze Wat kost het? pagina voor een volledig overzicht.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Cashper is de enige bijna renteloze lening verstrekker met bankvergunning
  • Meer dan 93% van onze klanten is positief over onze dienstverlening
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

​Ik wil snel geld lenen >>

Let op! Geld lenen kost geld