Cashper

Persoonlijke lening nodig? Leen tot € 1.000,- via Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Wilt u een betaalbare persoonlijke lening? Wij begrijpen als geen ander dat een lening dan een uitkomst kan zijn. Daarom is geld lenen bij ons geen probleem. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Daarnaast is de minilening makkelijk online aan te vragen en kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. ​

Vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een geschikte leenvorm voor als u in één keer een grote uitgave wilt doen, voor bijvoorbeeld een auto. De lening varieert van ongeveer € 2.500,- tot zo’n € 75.000,-. U leent dit bedrag eenmalig en deze wordt geheel op uw rekening gestort. Een persoonlijke lening heeft als voordeel dat de looptijd vooraf vaststaat. Tijdens deze looptijd lost u elke maand een vast bedrag af. Dit bedrag bestaat uit de aflossing en rente over het totaal geleende bedrag. Afgeloste bedragen kunnen niet opnieuw worden opgenomen. Hierdoor weet u precies wanneer u van de lening af bent. Bij de meeste kredietverstrekkers geldt een looptijd van 2 tot 10 jaar.

Persoonlijke leningen vergelijken

Er zijn verschillende aanbieders van persoonlijke leningen. Ze verschillen in hoogte van leenbedrag, looptijd, rente en service. Het kiezen van een aanbieder kan best lastig zijn. Welke lening bij u past, is afhankelijk van uw wensen en financiële situatie. U kunt persoonlijke leningen vergelijken op verschillende vergelijking sites of een adviseur raadplegen. Wilt u liever zonder gedoe geld lenen en heeft u geen zin in het aanvragen van offertes of wachten op een adviseur, dan kan het interessant zijn om een mini lening af te sluiten.

De kleine persoonlijke lening: een minilening

​Wanneer u tijdelijk een geldbedrag wilt lenen, is een minilening een uitkomst. Dit is een kortlopende lening van een klein bedrag voor een korte periode. In Nederland zijn er verschillende aanbieders. Cashper is de enige aanbieder met een bankvergunning. Bij Cashper kunt u een lening van €50 tot €1000 afsluiten voor een periode van 15 of 30 dagen. ​Een eerste aanvraag verloopt altijd via het aanvraagformulier op de homepage van onze website. U geeft aan welk bedrag u wilt lenen en de gewenste looptijd. Tenslotte vult uw gegevens in. Wij handelen hierna zo snel mogelijk uw aanvraag af. Via SMS en e-mail handelen wij uw aanvraag af.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minileningverstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld