Cashper

Over Cashper The friendly financer

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Cashper is een grote online aanbieder in kleine alledaagse geldzaken. Wij bieden kleine leningen van € 50 tot maximaal € 1000, die passen binnen elk budget. Consumenten kunnen een minilening aanvragen, die razendsnel op hun bankrekening kan staan. De looptijd hierbij is standaard 15 of 30 dagen. Zo houden we onze service laagdrempelig en verantwoord. Voor iedereen, die naar wens extra geld wil kunnen besteden, introduceert Cashper het nieuwe betaalgemak. Cash geld, wanneer het u uitkomt. U beslist welk bedrag u wilt en voor hoe lang.

Een herkenbaar karakter

Gemak en snelheid voor onze klanten staan voorop. De aanvraag van een minilening is eenvoudig, kost 5 minuten tijd en kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze medewerkers van het Customer Service Team staan graag klaar om iedere klant persoonlijk en professioneel verder te helpen. Vriendelijk en met respect, zoals het hoort. We zijn altijd actief bezig om onze service nog meer te optimaliseren. Zodat elke klant bij Cashper zorgeloos en prettig gebruik kan maken van onze keuze in minileningen. Dit maakt ons tot wie wij zijn: Cashper, the friendly financer. Een grote held voor kleine geldzaken.


Internationale marktpositie

Cashper heeft zich ontwikkeld tot een ervaren speler op de Europese markt. We zijn de eerste en enige verstrekker van kortlopende kleine leningen met een bankvergunning in Europa. Op dit moment hebben we onze financiële dienstverlening gelanceerd in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Frankrijk. Onze missie is om zoveel mogelijk consumenten in zoveel mogelijk landen te bedienen. Wereldwijd hebben we al meer dan 100.000 klanten geholpen. We zetten ons bij Cashper met betrokkenheid en toewijding in. Doelstelling is om marktleiderschap binnen Europa te verwerven.

Cashper is een internationaal label van Novum Bank Ltd. en heeft een officiële bankvergunning, verstrekt door de Malta Financial Services Authority (MFSA).
Registratienummer: C46997 | BTW-nummer: MT19740130

Wereldwijde dienstverlening

Cashper | Duitsland
Cashper | Oostenrijk
Cashper | Polen
Cashper | Spanje
Cashper | Frankrijk


Let op! Geld lenen kost geld