Cashper

Minilening aanvragen?
Snel geregeld

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

​Zit u even krap bij kas en heeft u extra geld nodig? Dan is een minilening van Cashper een uitkomst. Bij ons kunt u een minilening aanvragen €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat de minilening makkelijk online aan te vragen is.

​Ik wil een minilening aanvragen >>

Minileningen van €50 tot €1000

Een minilening is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. Deze vorm van lenen wordt steeds populairder. Dit komt vooral door de snelheid waarmee het geld op de rekening van de lener kan worden gestort. U kunt een minilening aanvragen van 50 euro tot en met 600 euro. De looptijd is afhankelijk van het gewenste bedrag en kan 15 of 30 dagen zijn. Bij leningen vanaf 250 euro is de looptijd standaard 30 dagen, dit wordt gedaan om de aanvrager te beschermen tegen overkreditering. Een minilening aanvragen is transparant, de uiteindelijke kosten zijn vooraf bij de aanvrager bekend. Als een minilening wordt afgesloten, wordt het gewenste bedrag vrijwel direct op de rekening van de aanvrager gestort. Hierdoor is dit een ideale oplossing voor onvoorziene kosten.

​Hoe kan ik een lening aanvragen?

Dit kan eenvoudig online of via SMS. Wanneer u voor het eerst een lening bij ons aanvraagt, moet dit altijd via onze website gebeuren. Met de slider kunt u aangeven welk bedrag u wilt lenen voor 15 of 30 dagen. Daarna vult u het aanvraagformulier in en handelen wij uw aanvraag zo snel mogelijk af. Tijdens de afhandeling wordt u per SMS en e-mail op de hoogte gehouden.

Wat kost een minilening?

De wettelijke jaarlijkse rente op leningen is 13,9%. De ontvanger betaalt echter maar een gedeelte van deze jaarlijkse rente, in verhouding tot de looptijd: 1/24ste bij 15 dagen of 1/12de bij 30 dagen. Wel zijn er vaak administratie kosten en/of bijkomende kosten die onderdeel zijn van het totaal terug te betalen bedrag. Bij Cashper kunt u al lenen tegen alléén de wettelijke rente als kosten.

Terugbetalen met iDEAL

Wist u dat u bij Cashper tegenwoordig ook makkelijk terug kunt betalen met iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL gebruiken wanneer u internetbankiert via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld