Cashper

Minikrediet tot €1000 Snel aangevraagd

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Wat is een minikrediet?

​Een minikrediet, ook wel minilening genoemd, is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. Cashper, meest goedkope aanbieder van Nederland, biedt minikredieten van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. U bent helemaal vrij om zelf te bepalen welk bedrag u wilt lenen. Zo heeft u altijd een lening die aansluit op uw wensen.

Ik wil vrijblijvend een minikrediet aanvragen >>

​Een minikrediet aanvragen - Hoe werkt het?

Een minikrediet aanvragen kan makkelijk via onze website of per SMS. Wanneer u voor het eerst aanvraagt, dient dit altijd onze website te gebeuren. U kiest eerst het gewenste leenbedrag en de looptijd van 15 of 30 dagen, daarna vult u het aanvraagformulier in. Wanneer uw lening is goedgekeurd, wordt deze op uw rekening gestort. Het voordeel van een minilening bij Cashper is dat u zelf kunt bepalen hoeveel u wilt lenen.

Tijdens de eerste aanvraag wordt er ook een online account voor u aangemaakt. Deze account is op onze website te terug te vinden.
​Elke volgende lening kunt u makkelijk via uw account aanvragen. Dit doet u door in te loggen en het gewenste leenbedrag met looptijd te kiezen en aan te geven hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen. Zo hoeft niet steeds opnieuw het formulier in te vullen.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

​Wat zijn de minikrediet ervaringen van onze klanten?

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze dienstverlening. Daarom verzamelen wij continue ervaringen over onze service. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Hier zijn we erg blij mee. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen. ​

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu vrijblijvend een minikrediet aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi