Cashper

Een mini lening aanvragen Hoe werkt het?

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Zit u krap bij kas en wilt u snel geld lenen? Wij begrijpen als geen ander dat een mini lening dan een uitkomst kan zijn. Daarom is een lening bij ons geen probleem. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen​.

Vraag nu vrijblijvend een lening aan >>

Wat is een mini lening?

Wanneer u even in geldnood zit, is een mini lening een oplossing om u even uit de brand te helpen. Een mini lening is een lening van klein bedrag voor een korte periode. Cashper, meest goedkoopste minilening aanbieder van Nederland, biedt mini leningen aan van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. U kunt de minilening makkelijk aanvragen via het aanvraagformulier op de homepage van onze website. U hoeft geen offertes aan te vragen of een garantsteller aan te leveren. Om in aanmerking te komen voor een mini lening dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • U bent 21 jaar of ouder
  • U netto maand inkomen bedraagt ten minste € 900,-
  • U heeft een vaste verblijfplaats in Nederland

Waar kan ik een mini lening voor gebruiken?

Een mini lening is bedoeld om een plotselinge financiële tegenslag op te vangen. Bijv. als uw wasmachine onverwacht kapot raakt en u snel geld nodig hebt voor reparatie of vervanging. Of wanneer u een rekening direct moet betalen, omdat u anders zult worden afgesloten. Een mini lening is niet noodzakelijk bedoeld voor consumptieve uitgaven. Een mini lening is alleen geschikt als u binnen de leentermijn voldoende financiële ruimte hebt om het bedrag terug te betalen.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige kortlopende lening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Cashper is de enige verstrekker met bankvergunning
  • Meer dan 93% van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu vrijblijvend een mini lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld