Cashper

Microkrediet Zo geregeld bij Cashper.nl

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Wat is een microkrediet?

Een microkrediet, ook wel minilening genoemd, is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. Deze leningen zijn eenvoudig online aan te vragen. Bij Cashper, meest goedkope minileningaanbieder van Nederland, kunt u snel een minilening van €50 tot €1000 aanvragen voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van een lening bij Cashper is dat u zelf kunt aangeven hoe snel u het geld wilt ontvangen. Een uitkomst als u snel geld nodig heeft!

Ik wil vrijblijvend een microkrediet aanvragen >>

Is een microkrediet iets voor mij?

​Heeft u snel extra geld nodig om een korte periode te overbruggen dan is een microkrediet een geschikte oplossing. Iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van €900 kan een lening bij ons aanvragen. Aangezien de lening online wordt afgehandeld, kunnen wij deze snel uitbetalen. U hoeft geen garantsteller aan te leveren of een offerte op te vragen. Bovendien wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd bij de aanvraag.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Een microkrediet is eenvoudig online of per SMS aan te vragen. Wanneer u voor het eerst bij ons aanvraagt, moet dit altijd via onze website. Met behulp van de slider kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen met de bijbehorende looptijd van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in. Wij nemen deze spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail. De lening kunt u gemakkelijk en veilig met iDEAL betalen, waardoor u snel weer een nieuwe lening kunt aanvragen. ​Moet u binnenkort uw kortlopende lening terugbetalen dan doet u dit via iDEAL. Dit kan kan makkelijk in uw klantaccount.

​Dit zijn de ervaringen van onze klanten

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze dienstverlening. Daarom verzamelen wij continue ervaringen onder onze klanten om zo de service naar hen toe te kunnen verbeteren. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Hier zijn we erg erg trots op. U kunt hier de microkrediet ervaringen van onze klanten doorlezen.

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige microkrediet verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de lening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

​Vraag hier vrijblijvend een microkrediet aan >>

Let op! Geld lenen kost geld