Cashper

Snel geld nodig? Cashper.nl voor al uw lening aanvragen

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

U wilt een lening aanvragen?

Een lening aanvragen is een uitkomst, wanneer u een uitgave wilt doen zonder extra geld achter de hand te hebben. Dit zou bijvoorbeeld voor een nieuwe auto kunnen zijn; de persoonlijke lening, voor een verbouwing; het doorlopend krediet, om iets op afbetaling te kopen; de creditcard of voor boodschappen; rood staan. Deze leningen gaan meestal over geld lenen van grote bedragen en voor langere periodes. De laatste jaren is er nog een populaire leenvorm bijgekomen, de minilening. Hierbij kunt u snel een kleine lening aanvragen voor een korte periode. Wij geven u meer informatie over verschillende leenvormen en het aanvragen van een lening.

Een kleine lening aanvragen

Een minilening is een klein bedrag lenen voor een korte periode. Cashper biedt minileningen tot 1000 euro voor een periode van 15 tot 30 dagen. Een lening aanvragen kan gemakkelijk via ons aanvraagformulier op de homepage van onze website. U hoeft geen offerte op te vragen, garantsteller aan te leveren of afspraak te maken met een adviseur. U kiest uw gewenste leenbedrag en de looptijd. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in en zorgen wij dat uw aanvraag wordt afgehandeld.Onze klanten zijn erg tevreden over het afsluiten van een minilening bij Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we ontvangen is positief (Ekomi). Klanten vinden dat een aanvraag snel wordt afgehandeld en snel op de rekening staat.

​Vraag nu vrijblijvend uw minilening aan

​Een persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening is een leenvorm waarbij het bedrag, de looptijd en het rentetarief bij het afsluiten van de lening worden vastgezet. U kunt een deze lening aanvragen tussen de € 2.500,- en € 75.000,-. U vraagt eerst online een offerte aan en vervolgens wordt u teruggebeld door een adviseur. Deze neemt met u de aanvraag door en verstuurt u vervolgens de offerte thuis, die u getekend terug moet sturen. U krijgt uw geld daarna op uw rekening gestort. Over het algemeen kunt u het bedrag lenen, dat u voor ogen had. Het kan ook zo zijn dat uw lening niet wordt goedgekeurd, omdat u bijvoorbeeld een negatieve BKR registratie heeft.

Sommige kredietverstrekkers bieden ook speciale persoonlijke leningen aan, zoals voor een autofinanciering. Dit is een persoonlijke lening, waarbij u het geld dat u leent gebruikt om een auto mee te financieren. De auto is hierbij het onderpand voor de lening. De rente bij een autolening is vaak lager in vergelijking met een normale persoonlijke lening. Deze aanvraag van deze lening gaat meestal op dezelfde manier als het aanvragen van een normale persoonlijke lening.

Doorlopend krediet aanvragen

Bij een doorlopend krediet wordt er bij de aanvraag met de kredietverstrekker afgesproken tot welk bedrag u maximaal wilt lenen, een zogenaamde kredietlimiet. In tegenstelling tot een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage niet vooraf vast. De looptijd is afhankelijk van of u na terugbetaling van een deel van de lening weer geld opneemt. Een doorlopend krediet kunt u ook online aanvragen. U vraagt eerst online een offerte aan en vervolgens wordt u teruggebeld door een adviseur. Deze neemt met u de aanvraag door en verstuurt u vervolgens de offerte thuis, die u getekend terug moet sturen. Indien u hiermee akkoord gaat, krijgt u het geld op uw rekening gestort. Bij het aanvragen van een doorlopend krediet wordt vaak ook een BKR check uitgevoerd.

Geld lenen met creditcard

Een credit card is een betaalmiddel, waarmee u over de hele wereld betalingen kunt doen. Deze kaart is online aan te vragen. Het bedrag dat u met uw kaart heeft betaald, wordt later van uw bankrekening afgeschreven. Indien de afbetaling binnen een maand plaatsvindt, is er niets aan de hand. Wanneer u ervoor kiest om in termijnen te betalen, ontstaat er een schuld. U betaalt vaak hoge rente voor een creditcard schuld. Dit is dus een dure vorm van geld lenen.

Rood staan op uw betaalrekening aanvragen

Rood staan op uw betaalrekening is ook een vorm van geld lenen. U kunt deze lening aanvragen door rood staan bij uw bank te activeren. Vanaf dan kunt u tot een bepaald bedrag in de min staan. Echter, is dit vaak een erg dure oplossing voor een tijdelijk saldo tekort. U betaalt vaak tussen de 8 en 14 procent aan rente.

Denkt u aan een kleine lening van Cashper?

✓ Kleine leningen van €50 tot €1000 euro voor maximaal 30 dagen
✓ ​Meer dan 93% van onze klanten is positief over onze service (Ekomi)
​✓ ​Cashper is de enige kleine lening verstrekker met bankvergunning
✓ Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
✓ Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
✓ Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
✓ 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail


​Vraag nu vrijblijvend uw minilening aan

Let op! Geld lenen kost geld