Cashper

Krap bij kas? Snel geld op uw rekening!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Krap bij kas, wat nu?

​Het gebeurt iedereen wel eens. Het einde van de maand is nog maar net in zicht en de portemonnee is alweer bijna leeg. Onverwachtse rekeningen zijn vaak de boosdoener. Deze kunnen voor een flink tekort zorgen op uw maandelijkse budget. De boodschappen moeten immers ook gewoon betaald worden. U zit krap bij kas, wat nu? Herkent u zichzelf in deze situatie? Met een minilening van Cashper kunt u een saldodipje snel weer aanvullen. ​Bij Cashper kunt u gemakkelijk vanaf €50 tot €​1000 lenen met een looptijd van 15 of 30 dagen.

Ik wil een minilening aanvragen >>

​Wat is een minilening?

Een minilening is een lening die u helpt als u op de korte termijn geld nodig heeft om een saldodipje te overbruggen. Bij Cashper kunt u een lening afsluiten met een looptijd tussen de 15 en 30 dagen met een bedrag variërend tussen €50 - €1000. De hoogte van uw lening bepaalt u helemaal zelf, hierdoor vindt u bij Cashper altijd een lening die past bij uw persoonlijke situatie. U hoeft dus nooit krap bij kas te zitten. Een minilening is er voor iedereen vanaf 21 jaar ​met een netto maandinkomen van minimaal €900,-.

Hoe vraag ik een minilening aan wanneer ik krap bij kas zit?

Als u krap bij kas zit voor de eerste keer een minilening aanvraagt bij Cashper dient dit altijd te gebeuren via onze website. Met behulp van de slider op de website kiest u welk bedrag u nodig heeft met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in en wij handelen uw aanvraag dan zo snel mogelijk af. Door middel van SMS en e-mail houden wij u op de hoogte.

Terugbetalen met iDEAL

Wist u dat u bij Cashper tegenwoordig ook makkelijk terug kunt betalen met iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL gebruiken wanneer u internetbankiert via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Zo is uw minilening snel weer afbetaald.

Hoe beoordelen anderen de dienstverlening van Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze krap bij kas zitten. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

​De voordelen van een online lening bij Cashper:

  • ​​Cashper is de enige verstrekker van mini leningen met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon en e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld