Cashper

Kopen op afbetaling Geld lenen tot 1000 euro

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

open op afbetaling omdat u even geld te kort komt? Wij begrijpen als geen ander dat een kleine lening dan een uitkomst kan zijn. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een minilening aanvragen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Daarnaast is de minilening makkelijk online aan te vragen en kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. ​

​Ik wil snel geld lenen >>

Kopen op afbetaling, wat zijn de nadelen?

Veel winkels bieden de mogelijkheid tot het kopen op afbetaling. Bekende voorbeelden zijn postorderbedrijven en winkels zoals Wehkamp, Neckermann en H&M, maar ook bij veel autobedrijven en elektronicaspeciaalzaken kunt u terecht als u een product op afbetaling wilt kopen. ​Vooral als het gaat om grotere uitgaven zoals witgoed, nieuwe meubels of elektronica is kopen op afbetaling een populaire optie. Ondanks dat een dergelijke betalingsregeling er voor zorgt dat een grotere uitgave ook direct gedaan worden zijn er ook enkele nadelen aan deze vorm van lenen.
 • ​Hoge rentepercentages
 • Vervroegd aflossen wordt beboet
 • Voor een langere tijd een vaste kostenpost bovenop de maandelijkse uitgaven
 • Risico dat bij een betalingsachterstand alsnog het gehele bedrag in één keer voldoen moet worden
​Een goedkoper alternatief voor het kopen op afbetaling is het afsluiten van een minilening. Dit is een kortlopende lening met een maximale hoogte van 1000 euro. Lenen bij een verstrekker van dergelijke kredieten kan al tegen enkel het jaarlijkse kosten percentage van 13.9%, omdat het om een kortlopende lening gaat betaalt u hier ook slechts een fractie van. Cashper is aanbieder van zulke kredieten.

Kopen op afbetaling of een minilening aanvragen?

Bij kopen op afbetaling kunt u gespreid betalen voor uw aankoop. Dit kan handig zijn, omdat u toch eigenaar bent en het product kan gebruiken. Toch moet u niet vergeten dat de nadelen van op afbetaling kopen niet mis zijn. Zoals bijvoorbeeld de hoge rentepercentages en het risico dat bij een betalingsachterstand het bedrag alsnog het hele bedrag in één keer moet worden voldaan. U kunt een minilening aanvragen van €50 tot en met € 1000. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw aankoop in een keer betalen in plaats van het kopen op afbetalen. Daarnaast is de looptijd afhankelijk van het gewenste bedrag en kan deze 15 of 30 dagen zijn. Daarnaast ligt het rentepercentage ook een stuk lager, waardoor u ook nog voordeliger uit bent. Als een minilening wordt afgesloten, kan het gewenste bedrag dezelfde dag nog op de rekening van de aanvrager gestort worden. Hierdoor is een mini lening de ideale oplossing voor onvoorziene kosten of een grote aankoop.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Als u voor de eerste keer leent bij Cashper sluit u een minilening snel en gemakkelijk af via onze homepage. U bepaalt via de slider zelf hoeveel u wilt lenen met de gewenste looptijd, vervolgens hoeft u alleen nog maar het formulier in te vullen en aan te geven hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

 • Onze service is transparant, u weet altijd waar u aan toe bent
 • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
 • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
 • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
 • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
 • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
 • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
 • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
 • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

​Vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld