Cashper

Kleine lening Snel op uw rekening gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Een kleine lening van Cashper

Het kan iedereen wel eens overkomen. Net even te weinig geld om de maand te overbruggen, toch iets te veel geld uit gegeven tijdens het shoppen, of een onverwachte grote uitgave die eigenlijk niet in het budget past. Met een minilening van Cashper heeft u dit tekort snel weer aangevuld. Bij ons kunt u een kleine lening aanvragen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen.

​Ik wil een kleine lening aanvragen >>

​Is een kleine lening iets voor mij?

Een kleine lening, ook wel een minikrediet genoemd, is voor iedereen die net even wat meer bestedingsruimte nodig heeft. Om welke reden dan ook. Of u het geld nu direct nodig heeft, of pas over een aantal dagen, bij Cashper is het allemaal mogelijk! Door onze transparante service heeft u ten alle tijden inzicht in uw lening. Ook bepaalt u helemaal zelf hoeveel u wilt lenen, en voor hoelang. Zo bent u er dus zeker van dat uw lening altijd aansluit op uw persoonlijke situatie.

​Hoe vraag ik een kleine lening aan?

Als u voor de eerste keer bij ons geld leent, kunt u dit snel en gemakkelijk aan via onze homepage aanvragen. U kunt door middel van de slider helemaal zelf bepalen hoeveel u wilt lenen, welke looptijd het beste bij u past en vult uw gegevens in. Wij zullen uw aanvraag daarna afhandelen en houden u op de hoogte via SMS of e-mail.

​Hoe beoordelen anderen de dienstverlening van Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze extra geld nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

De voordelen van een minilening van Cashper

✓ Cashper is de enige ​verstrekker van kleine leningen met bankvergunning
​✓ Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
✓ Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
✓ Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
✓ Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
✓ 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail​

​Vraag vrijblijvend een kleine lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld