Cashper

Klein krediet lenen? Snel op uw rekening gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Klein krediet voor uw geldproblemen

Iedereen heeft wel eens last van een saldodipje. Dit kan bijvoorbeeld komen door onverwachte uitgaven voor reparaties of boetes. Bij Cashper begrijpen wij dat u soms wat extra's zou willen lenen. Hiervoor bieden wij een klein krediet aan. Voor elk budget bieden wij minileningen van €50 tot €​1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

Ik wil graag vrijblijvend een klein krediet aanvragen >>

Wat is een klein krediet?

​Een klein krediet staat ook wel bekend als minilening of mini krediet. Hierbij is het mogelijk om een klein bedrag te lenen voor een korte periode. U kunt gemakkelijk en snel online een klein krediet aanvragen. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u bijvoorbeeld geld tekort komt of wanneer u snel geld nodig heeft voor een onverwachte reparatie. Bij Cashper kunt u een mini krediet aanvragen vanaf €​50 tot €​1000 voor een periode van 15 tot 30 dagen. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u wilt lenen.

​Is een klein krediet lenen iets voor mij?

Als u op zoek bent naar extra financiële bestedingsruimte voor een korte periode is een klein krediet lenen bij Cashper zeker iets voor u. Iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van €​900 kan een klein krediet aanvragen. Doordat u deze online aanvraagt kan deze al vrij snel worden afgehandeld en kunnen uw klein krediet snel aan u uitbetalen. Daarnaast hoeft u bij Cashper geen garantsteller aan te leveren of een offerte aan te vragen. Ook wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd bij uw aanvraag voor een klein krediet. Op onze website kunt u nog meer lezen over de voordelen.

​Hoe vraag ik een klein krediet aan?

​Als u een mini krediet wilt aanvragen kunt u dit heel gemakkelijk doen via de homepagina van Cashper. Daar vindt u een handige slider waarmee u het bedrag van het klein krediet kunt bepalen en de daarbij gewenste looptijd. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt lenen en voor hoelang. U heeft daarom altijd een lening die past bij uw budget.

Er zijn vele situaties, waarbij een mini krediet van pas kan komen. U beslist welk bedrag u nodig heeft en voor hoe lang. Met onze minileningen van €50 tot €1000, past er altijd iets in uw budget. Aanvragen duurt slechts 5 minuten, is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Hoe ervaren onze klanten Cashper?

​​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze een snelle lening nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Gemakkelijk een klein krediet aanvragen tot 1000 euro
  • U bepaalt zelf hoe snel het mini krediet op uw rekening wordt gestort
  • Meer dan 93% van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening
  • Cashper is de enige mini krediet verstrekker met bankvergunning​​
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

Vraag nu vrijblijvend een lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld