Cashper

Klein bedrag lenen? Snel op uw rekening gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Klein bedrag lenen? Dat kan!

​Gaat u een nieuwe laptop kopen of heeft u een onverwachte rekening ontvangen en wilt u een klein bedrag lenen? Dat kan! Bij Cashper, meest goedkope minilening aanbieder van Nederland, kunt u geld lenen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Wij kunnen u zònder poespas geld voorschieten. Of het nou om een klein of groot bedrag gaat. Een mini lening is zo aangevraagd en snel op uw rekening gestort! ​

Ik wil graag een klein bedrag lenen >>

Wat zijn nu precies de voordelen van een klein bedrag lenen?

​Het lenen van een klein bedrag kan op veel momenten van pas komen. Iedereen heeft wel eens te maken met onverwachtse uitgaven, en niet iedereen heeft de luxe daarvoor te kunnen sparen. Een kleine geldlening van Cashper ​biedt de mogelijkheid om een uitgave te kunnen doen zonder daar lang voor te hoeven sparen. Verder kan een minilening een snelle oplossing zijn voor een tijdelijk krediet tekort. Een klein bedrag lenen kan geheel vrijblijvend en kosteloos. Vaak kan het geld dezelfde dag nog op uw rekening gestort worden waardoor het kredietprobleem snel opgelost is.

Hoe sluit ik een minilening af bij Cashper?

Wanneer u voor het eerst een klein bedrag wilt lenen bij Cashper, moet dit altijd via de homepage van onze website gebeuren. Daar vindt u een handige slider waarmee u het leenbedrag en de looptijd van de minilening kunt bepalen. Vervolgens vult u uw gegevens in en kunt u aangeven hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen. Het voordeel van een klein bedrag lenen bij Cashper is dat u zelf kunt bepalen hoe snel u de lening terugbetaalt. Kunt u het geld al binnen 15 dagen terug betalen? Dan kiest u de looptijd van 15 dagen. Toch liever wachten tot volgende maand? Dan kiest u de looptijd van 30 dagen.

​Hoe beoordelen anderen de dienstverlening van Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze extra geld nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Een klein bedrag lenen zonder poespas
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van beoordelingen zijn positief
  • ​Cashper is de eerste klein geldlening verstrekker met een bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​​​

​Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld