Cashper

Geen geld voor iPhone reparatie Minileningen tot 1000 euro

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Snel geld lenen voor uw iPhone reparatie?

U kent het wel, u heeft uw iPhone laten vallen en nu is het scherm of de behuizing van uw iPhone kapot. Gelukkig zijn er verschillende iPhone reparatie bedrijven die uw probleem snel kunnen oplossen. Toch kan deze iPhone reparatie al gauw in de kosten lopen en vaak komen deze niet altijd goed uit. Het kan namelijk zo zijn dat u op het moment het geld niet heeft of dat u even moet wachten op geld van uw verzekering. Een mogelijke oplossing hiervoor is geld lenen.

​Ik wil een lening aanvragen voor een iPhone reparatie >>

Een minilening kan uitkomst bieden voor uw iPhone reparatie

Om de iPhone reparatie

toch te bekostigen kunt u geld lenen door middel van een minilening. Een minilening is een snelle manier van geld lenen. Zo kunt u tot 1000 euro lenen voor uw iPhone reparatie en deze binnen 30 dagen afbetalen. Het geeft u de mogelijkheid om het bedrag voor uw iPhone reparatie snel te kunnen betalen en zo snel weer bereikbaar te zijn. U kunt zelf aangeven hoe snel u het geld voor de iPhone reparatie nodig heeft.

​Wanneer u binnen 30 dagen het geld van de iPhone reparatie van de verzekering heeft ontvangen of u uw loon heeft ontvangen kunt u de minilening afbetalen. Cashper biedt de mogelijkheid om gemakkelijk, vertrouwd en veilig via iDEAL het geleende bedrag terug te betalen.

Waar kan ik mijn iPhone laten repareren?

Er zijn genoeg bedrijven waar u uw iPhone kunt laten repareren. Hieronder vindt u een aantal bedrijven waar u uw iPhone naar toe zou kunnen brengen.

Apple Store
​De Apple Store is de officiële winkel van Apple. In Nederland vindt u deze in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Het laten repareren bij Apple is zeer betrouwbaar, doordat technici van Apple zelf naar uw iPhone kijken en officiële Apple onderdelen worden gebruikt voor uw iPhone reparatie. Vaak is het zelfs mogelijk dat een iPhone gratis kan worden gerepareerd of worden vervangen mits dit onder de garantie of de Nederlandse consumentenwetgeving valt.

Amac​
​​Amac is premium reseller en ook Apple Authorised Service Provider van Apple producten. Dit betekend dat zij, naast het aanschaffen van Apple-producten, ook Apple-producten repareren. Amac repareert uw iPhone binnen en buiten standaard garantie, ongeacht waar u uw iPhone heeft gekocht. Hierbij worden officiële Apple onderdelen gebruikt en de beste technici​. Amac heeft 22 winkels in Nederland en vast ook bij u in de buurt.

​Een mannetje...
​Naast bovenstaande winkels kunt u uw iPhone ook laten repareren door onofficiële partijen. Deze kunnen soms tegen minder kosten uw iPhone repareren. Deze 'mannetjes' kunnen soms ter plekke uw iPhone repareren. Ondanks de lagere kosten en soms kortere wachttijd zijn er soms wel meer risico's en raadt Cashper u vooral aan om naar officiële verkooppunten van Apple te gaan.

Hoe kan ik schade voorkomen?

Na dat u uw iPhone heeft laten repareren is het natuurlijk goed om te weten hoe u het beste uw iPhone kunt onderhouden.​

​Schaf een beschermhoesje aan
Om uw iPhone zo lang mogelijk mee te laten gaan zou u gebruik kunnen maken van een beschermhoesje. Op deze manier kunt u uw iPhone beschermen tegen het vallen en stoten. Om uw scherm te beschermen tegen krassen kunt u een screenprotector aanschaffen. Deze sticker plakt u over uw scherm om deze te beschermen tegen krassen. Het kan ook helpen om uw iPhone uit de buurt te houden van uw sleutels, los kleingeld en zand.

Draag het scherm naar u toe
Wanneer u uw iPhone in uw broekzak bij u draagt kan dit zorgen voor krassen of schade wanneer u tegen iets aan stoot. Om het ergste te voorkomen kunt u het scherm naar u toe dragen in uw broekzak.​

Vermijd water
​​Water is naast vallen, stoten en krassen een van de grootste vijanden van uw iPhone. Dit is vooral omdat waterschade vaak niet onder de garantie valt. Neemt u uw iPhone toch graag mee naar het water? Dan kunt u een speciaal waterdicht hoesje aanschaffen om waterschade te voorkomen.

Wees voorzichtig
​Het allerbelangrijkste is dat u voorzichtig bent met uw iPhone. Wees voorzicht als u uw iPhone uit uw broekzak haalt en kijk goed uit wanneer u onder het lopen op uw iPhone kijkt.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Snel geld lenen tot € 1.000,-
  • Cashper is de enige verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

​Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi