Cashper

Hoeveel kan ik lenen? Alles over leningen.

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Hoeveel kan ik lenen?

Wanneer u een lening gaat aanvragen, vraagt u zich vast af: Hoeveel kan ik lenen? Dit hangt onder andere af van welke soort lening u af wilt sluiten. Als consument kunt u kiezen uit grote en kleine leningen. Bij een grote lening kunt een groot bedrag lenen voor langere periode lenen en bij een kleine lening een klein bedrag voor een kortere periode. Op deze pagina kunt u lezen hoeveel geld u maximaal kunt lenen bij een grote en kleine lening.

Hoeveel kan ik lenen bij een grote lening?

Een grote lening is een lening waarbij u een groot bedrag kunt lenen. Wanneer consumenten kiezen voor een grote lening is dit meestal een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Hoeveel kan ik lenen bij een persoonlijke lening

Het leenbedrag bij een persoonlijke lening varieert ongeveer van € 2.500 tot € 75.000. Consumenten kiezen vaak voor deze leenvorm wanneer ze een grote uitgave willen doen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto. Het voordeel hiervan is dat u dit bedrag eenmalig leent en het volledig op uw rekening wordt gestort. Bovendien staat de looptijd en rente van een persoonlijke lening altijd vooraf vast. Zo weet u waar u aan toe bent, wanneer u het bedrag gaat terugbetalen.

Hoeveel kan ik lenen bij een doorlopend krediet

Het leenbedrag bij een doorlopend krediet varieert ongeveer van € 2.500 tot € 50.000. In tegenstelling tot een persoonlijke lening wordt het gewenste leenbedrag niet in een keer op uw rekening gestort. U krijgt dit als een kredietlimiet. U kunt dan per keer een gewenst bedrag, totdat u het limiet heeft bereikt. Stel u heeft een kredietlimiet van € 10.000. U hoeft dan niet alles gelijk op te nemen. U leent bijvoorbeeld nu €1000 euro en over twee maanden € 2.000. Consumenten kiezen vaak voor deze leenvorm wanneer ze op zoek zijn naar een flexibele lening om bijvoorbeeld een verbouwing te bekostigen.

Hoeveel kan ik lenen bij een kleine lening?

Bij een kleine lening leent u een klein bedrag voor een korte periode. Bij Cashper, meest goedkope aanbieder van minileningen, kunt u een minilening aanvragen van € 50 tot € 1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van een minilening bij Cashper is dat het gemakkelijk online aan te vragen is en het geld snel op uw rekening wordt gestort. Bovendien kunt u de lening via iDEAL terugbetalen, waardoor u snel weer een minilening kunt aanvragen.

Consumenten kiezen vaak voor een kleine lening, wanneer ze te maken hebben met een financieel dipje door bijvoorbeeld een onverwachte hoge rekening of uitgave. Een minilening is er voor iedereen van 21 tot 75 jaar met een netto maandinkomen van minimaal €900.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing
Let op! Geld lenen kost geld