Cashper

Goedkoop geld lenen Voordelige minileningen tot 1000 euro

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u goedkoop geld lenen

Zit u in geldnood en heeft u extra geld nodig? Dan kan een minilening van Cashper, de meest goedkope minilening aanbieder van Nederland, een uitkomst zijn. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van goedkoop geld lenen bij Cashper is dat de lening makkelijk aan te vragen is en dat uw aanvraag snel wordt afgehandeld. Onze service wordt dan ook met een 9 beoordeeld door onze klanten!

​​Ik wil goedkoop geld lenen >>

Hoe werkt een minilening bij Cashper?

Wanneer u voor het eerst een minilening bij ons aanvraagt, dient dit via onze website te gebeuren. U kiest met behulp van de slider het gewenste leenbedrag met de gewenste looptijd en vult uw gegevens in. U krijgt dan meteen te zien hoeveel en wanneer u terug moet betalen als u de lening afsluit. Hoe goedkoop u geld kunt lenen, hangt vaak af van uw persoonlijke situatie en wensen. Heeft u geen specifieke wensen dan betaalt u logischerwijs minder dan wanneer u meer wensen heeft. Bij Cashper iedereen met verschillende wensen en een ander budget goedkoop geld lenen.

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

​Wat vinden anderen van snel geld lenen bij Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Daarom verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken, dat onze klanten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij positief om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen.

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • U bepaalt zelf hoe goedkoop uw lening wordt
  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​

​Vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld