Cashper

Geldnood? Minilening tot 1000 euro!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

U zit in geldnood, wat nu?

Zit u in geldnood en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Bij Cashper kunt u een minilening aanvragen voor een korte periode. Zo heeft u toch even weer wat geld om de maand door te komen!

Het overkomt ons allemaal wel eens. Door te hoge uitgaven bent u bijna door uw geld heen, terwijl de maand nog maar net begonnen is. Hoewel de armoede in Nederland stagneert, zijn er toch een hoop mensen die wel eens in geldnood zitten. Een onverwachte uitgave of rekening is hier vaak de oorzaak van. Wanneer u zich in dergelijke situatie bevindt, kan een minilening van Cashper u uit de brand helpen. Wij bieden minileningen vanaf €50 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen. De minilening is eenvoudig online aan te vragen en kan snel worden afgehandeld.

​Ik wil snel geld lenen >>

Cashper biedt hulp bij geldnood

Wanneer u hulp bij geldnood nodig heeft, kunt u kiezen voor verschillende soorten leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Echter deze leningen zijn alleen geschikt wanneer u in een keer een grote uitgave wilt doen of voor een langere periode geld nodig heeft. Bij acute geldnood is een minilening een betere oplossing. Dit is eenvoudig online of via SMS aan te vragen. Wanneer u voor het eerst bij ons aanvraagt, dient dit altijd via onze website te gebeuren. Met de handige slider geeft u aan hoeveel u wilt lenen en voor hoe lang. Wij bieden minileningen vanaf €50 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

​Wat vinden anderen van snel geld lenen bij Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Daarom verzamelen wij continu feedback om waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken dat onze klanten erg tevreden zijn over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen hebben, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij fijn om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen. ​

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Goed beoordeld op Ekomi. Onze klanten geven een 9 voor onze dienstverlening
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing​​​

Vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld