Cashper

Geldlening? Makkelijk €50 - €1000 lenen bij Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Een geldlening is zo geregeld

​We kunnen allemaal wel eens een extraatje gebruiken. De ene maand is de andere niet, en soms betekent dit dat wat extra bestedingsruimte meer dan gewenst is. Nu zijn er talloze opties. Rood staan bij de bank, aankopen doen op afbetaling, of het treffen van een betalingsregeling. Vaak zijn dit de opties die door de hoge rentepercentages erg duur kunnen uitpakken, en ook de maanden na een saldodipje nog een negatief effect kunnen hebben op uw maandelijkse budget. Vaak is een kleine geldlening, ook wel minilening genoemd een goedkoper alternatief. ​Bij Cashper kunt u lenen vanaf €50 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

Ik vraag vrijblijvend een minilening aan >>

​Kleine geldlening van Cashper

​Wij van Cashper zijn er graag voor u. Wij begrijpen als geen ander dat het soms fijn kan zijn om net even wat meer bestedingsruimte te hebben. Bij ons kunt u een minilening afsluiten voor een korte periode. U bent helemaal vrij om zelf te bepalen hoeveel geld u nodig heeft en voor welke periode. Door onze transparante service weet u altijd hoeveel een lening kost.

Ik heb geld nodig, hoeveel kan ik lenen?

Bij ons kunt u een lening aanvragen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het gemakkelijk online aan te vragen is en het geld snel op uw rekening wordt gestort. Bovendien kunt u de lening via iDEAL terugbetalen, waardoor u snel weer een minilening kunt aanvragen. Een lening is er voor iedereen van 21 tot 75 jaar met een netto maandinkomen van minimaal €900.

Hoe sluit ik een geldlening bij Cashper af?

Als u voor de eerste keer een geldlening bij Cashper aanvraagt, sluit u dit snel en gemakkelijk af via onze homepage. U bepaalt via de slider zelf hoeveel u wilt lenen, vervolgens hoeft u alleen nog maar de gewenste looptijd vast te stellen. Daarnaast kunt u zelf aangeven hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen. Kortom: altijd een lening die past bij uw persoonlijke situatie.

Wat vinden klanten van Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een mini ening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze krap bij kas. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige verstrekker van een kleine geldlening met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld