Cashper

Geld nodig? Makkelijk aangevraagd!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Geld nodig? Zo geregeld!

​Geldnood? Even geen cent te makken? Schaam u niet het kan de beste overkomen! Het gebeurt ons allemaal wel eens. U ontvangt net die extra rekening op de mat, in een maand dat het echt niet uit komt! De auto moet gerepareerd worden of de wasmachine gaat stuk. Een ongemak kan vaak een grote aanslag op het budget zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het in dit soort situaties fijn is om wat meer bestedingsruimte te hebben. Wij bij Cashper helpen u graag, met een minilening tot 1000 euro met een looptijd van 15 of 30 dagen.​De lening is makkelijk via onze website aan te vragen. Een uitkomst als u snel geld nodig heeft!

Ik vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Ik heb geld nodig, hoeveel kan ik lenen?

Bij ons kunt u een lening aanvragen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het gemakkelijk online aan te vragen is en dat het geld snel op uw rekening wordt gestort. Bovendien kunt u de lening makkelijk via iDEAL terugbetalen, waardoor u snel opnieuw een minilening kunt aanvragen. Een geldlening van Cashper is geschikt voor iedereen van 21 tot 75 jaar met een netto maandinkomen van minimaal € 900,-.

Hoe kan ik een minilening aanvragen?

Wanneer u geld nodig heeft en voor het eerst een minilening bij ons aanvraagt, dient dit via onze website te gebeuren. U kiest met behulp van de slider het gewenste geldbedrag en de looptijd en vult uw gegevens in. Na ontvangst van uw aanvraag worden uw gegevens door ons op juistheid gecontroleerd. Vervolgens voeren we een zogenaamde "credit check" uit. Bij het uitvoeren van de kredietcontrole worden uw documenten en de ingevulde gegevens in het aanvraagformulier gebruikt. Zo is de minimum leeftijd om bij Cashper een lening te verkijgen 21 jaar, dient u woonachtig in Nederland te zijn en heeft u een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

Hoe ervaren onze klanten Cashper?

​Wij vinden het belangrijk iedereen zo goed mogelijk te helpen. Daarom bent u bij Cashper helemaal vrij om zelf te bepalen hoeveel en hoe lang u wilt lenen wanneer u geld nodig heeft. Door de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe snel u het geld op uw rekening wilt laten storten, bent u er zeker van dat u een lening afsluit die aansluit op uw persoonlijke situatie. Kortom: Geld nodig, wanneer het u uitkomt!

​Bent u benieuwd wat de klanten die u voorgingen te zeggen hebben over onze dienstverlening? Lees dan de reacties die onze klanten achterlieten.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper helpt u snel en discreet als u geld nodig heeft
  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

Vraag nu vrijblijvend een lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld