Cashper

Geld lenen zonder BKR toetsing Zonder poespas aangevraagd!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u geld lenen zonder BKR toetsing​

​Heeft u een negatieve BKR registratie en wilt u geld lenen? Dit hoeft geen probleem te zijn, niet iedere kredietaanbieder maakt gebruik van het BKR (Bureau Krediet Registratie). Bij Cashper kunt u eenvoudig online geld lenen zonder BKR toetsing. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Een uitkomst als u snel geld nodig heeft!

​Ik wil een minilening aanvragen >>

Kredietverstrekkers die geld lenen zonder BKR toetsing

In Nederland kunt u bij een aantal kredietverstrekkers terecht die geld lenen zonder BKR toetsing. Een van deze kredietverstrekkers is Cashper. Bij Cashper is een negatieve BKR registratie niet direct een reden om geen geld te lenen. Daarnaast is Cashper de enige minilening verstrekker in Nederland met bankvergunning. U kunt hier snel geld lenen zonder BKR toetsing.

Wat bedoelen kredietverstrekkers met geld lenen zonder BKR toetsing?

De term geld lenen zonder BKR toetsing, wil niet zeggen dat er geen toetsing plaatsvindt. Er wordt alleen geen verzoek ingediend bij het BKR. Een consument moet nog steeds wel voldoen aan een aantal minimum voorwaarden. Vaak kijken kredietverstrekkers dus nog wel naar de kredietwaardigheid van de aanvrager. Zo wordt onder andere gekeken naar leeftijd, het minimum inkomen en de bron van dit inkomen.

Is geld lenen zonder BKR toetsing verstandig?

Wij vinden het belangrijk u zo volledig mogelijk te informeren. Daarom willen we u laten weten dat geld lenen zonder BKR toetsing ook negatieve gevolgen kan hebben. Denk goed na over of u wel echt een lening nodig hebt. En indien u leent, of u de lening ook wel kunt terugbetalen. Bij het niet tijdig kunnen terugbetalen van uw lening zal er nog steeds melding worden gemaakt bij het BKR. Sluit dan ook nooit een financiële verplichting af als u van te voren weet dat het voldoen van deze financiële verplichting een probleem zou kunnen worden. Snel geld lenen zonder BKR toetsing is dus een mogelijkheid wanneer u zeker weet dat u de lening terug kunt betalen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bij Cashper kunt u een minilening aanvragen van €50 tot € 1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van een minilening bij Cashper is dat de lening gemakkelijk online aan te vragen is en het geld snel op uw rekening staat. Bovendien kunt u de lening via iDEAL terugbetalen, waardoor u snel weer een minilening kunt aanvragen.​

De voordelen van geld lenen zonder BKR toetsing bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld