Cashper

Geld lenen voor vakantie? minileningen tot 1000 euro!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u geld lenen voor vakantie

Wilt u op vakantie naar het buitenland, maar zit u krap bij kas? Dan kan geld lenen een uitkomst zijn. Cashper verstrekt minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het eenvoudig online aan te vragen is. Bovendien kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen en hoe snel u het geld terug betaalt. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen!

Ik wil geld lenen voor vakantie >>

Gemakkelijk geld lenen

​Veel reisorganisaties bieden nu allerlei goedkope vakanties mét vroegboekkorting aan voor in de zomervakantie.​ Wanneer u even extra geld nodig heeft voor een vakantie is een minilening een makkelijke manier van geld lenen. U leent een klein bedrag voor een korte periode. Bij Cashper kunt u voordelig geld lenen van €​50 tot €​1000. U bepaalt zelf hoeveel geld u wilt lenen en kiest de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Ook het aanvragen van de lening gaat gemakkelijk online zonder poespas. U hoeft geen offerte op te vragen of te wachten op een adviseur die u terug belt. Bovendien is de minilening eenvoudig via iDEAL terug te betalen. Wanneer u weer extra geld nodig heeft, kunt u snel weer geld lenen bij Cashper. Een minilening is er voor iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Wanneer u voor het eerst een lening aanvraagt, dient dit altijd via onze website gebeuren. Dit kan in 3 makkelijke stappen.

1. Geef met behulp van de slider op de homepage aan hoeveel u wilt lenen en de gewenste looptijd
2. Vul het formulier in
3. Stuur het formulier elektronisch op

U aanvraag wordt zo snel mogelijk afgehandeld. U wordt per SMS en e-mail op de hoogte gehouden over de status van de afhandeling van uw lening. Mocht u tijdens het wachten vragen hebben kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Wij staan u graag te woord!

Tips voor een goedkope vakantie

Bent u op zoek naar een leuke goedkope vakantie in het buitenland, maar heeft geen idee hoe u dit moet aanpakken? Wij begrijpen dat het boeken van leuke goedkope vakanties niet altijd eenvoudig is voor iedereen. Wij geven u daarom een aantal tips!

#1 Boek vroeg
Als u graag naar Griekenland wilt of wanneer u door de zomervakantie in het hoogseizoen op vakantie moet kan het geld schelen als u vroeg uw vakantie boekt. Daarnaast bieden veel touroperators in januari en februari mooie prijzen voor zomervakanties. Doe van te voren al onderzoek naar de vroegboekkortingen, want per touroperator en per reisbestemming kan dit verschillen. Ook zijn er vaak acties voor gezinnen.

#2 Vermijd gewilde bestemmingen
​Wanneer de reisbestemming u niet per se uitmaakt kunt u kiezen voor de minder wat populaire reisbestemmingen. Dit kan namelijk erg veel schelen. Bestemmingen als Kroatië of Tunesië zijn nu eenmaal minder gewild als Zuid-Frankrijk en de Griekse eilanden.

#3 Ontwijk het hoogseizoen
​Net als de keuze van reisbestemming kan ook de periode waarin u op vakantie wenst te gaan geld kosten of juist besparen. Wanneer u niet gebonden bent aan schoolvakanties kunt u het beste om het hoogseizoen heen boeken. Dit kan enorm veel schelen in de kosten. Vaak is het dan ook minder druk op de weg of op de luchthaven waardoor het ook nog een stuk relaxter kan zijn.

#4 Boek doordeweeks
​Boek uw vakantie altijd op een doordeweekse dag. De prijzen liggen dan vaak iets lager, omdat de meeste vakanties in het weekend worden geboekt. De Consumentenbond heeft hier onderzoek naar. Uit het onderzoek kwam naar voren dat dinsdagmiddag het moment is om het goedkoopst een vakantie te boeken. Wanneer u boekt kies bij datum van vertrek vooral voor een doordeweekse dag. Vaak willen mensen vlak na de werkweek weg op vrijdag en voor maandag weer terug zijn.

#5 Last minute boeken
Bent u het vroegboekseizoen net misgelopen? Heeft u niet al te veel wensen? Dan kunt u ervoor kiezen om extreem last minute te boeken. Dit doet u dan 2 of 3 dagen voor u gewenste vertrekdatum. Geen enkele organisatie zit te wachten op lege hotelkamers en lege vliegtuigstoelen waardoor ze u deze graag voor veel goedkoper aan willen bieden. U moet uw vakantie dan wel in een keer betalen. Mocht u tekort komen kunt u altijd geld lenen bij Cashper

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • Eenvoudig en snel geld lenen voor vakantie
  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

​Vraag hier vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld