Cashper

Geld lenen voor een Sinterklaas cadeau? minileningen van €50 tot €1000!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u geld lenen voor een leuk Sinterklaas cadeau

Wanneer Sinterklaas het land binnen komt varen weet u dat het een dure maand gaat worden. Heeft u dan niet genoeg geld voor een Sinterklaas cadeau dan kan een minilening van Cashper een uitkomst zijn. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het makkelijk online aan te vragen is. Bovendien kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt lenen en wanneer u het terugbetaalt. Zo kunt er toch nog een gezellig Sinterklaasfeest van maken!

Ik wil geld lenen voor een Sinterklaas cadeau >>

Gemakkelijk extra geld lenen

Geld lenen bij Cashper gaat heel gemakkelijk en snel.Op de homepagina vindt u een handige slider waarmee u kunt aangeven hoeveel geld u extra wilt lenen voor Sinterklaas. Daarna kiest u een looptijd van 15 of 30 dagen. Verwacht u binnen 15 dagen geld van de kinderbijslag? Dan kunt u kiezen voor een looptijd van 15 dagen. Wacht u liever op uw loon? Dan kunt u kiezen om de minilening binnen 30 dagen terug te betalen. U heeft alles zelf in de hand en kunt zelf bepalen wat het beste bij uw budget past. Vervolgens vult u ons korte aanvraagformulier in. Wij proberen dan zo snel mogelijk uw aanvraag te verwerken. Via SMS en e-mail houden wij u op de hoogte over uw aanvraag.

Kosten minilening

Cashper is glashelder en transparant in haar service. Als klant komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor het geld lenen weet u exact waar u aan toe bent en kunt u een bewuste keuze maken. Voor elke goedgekeurde, afgehandelde minilening hanteren wij enkele kosten. Bij een minilening van € 100,- met een looptijd van 30 dagen is de rentevergoeding € 1,08. Op onze website kunt u een gedetailleerd overzicht vinden van onze kosten. Na het geld lenen betaalt u de minilening gemakkelijk af via iDEAL.

U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.U kunt iDEAL gebruiken wanneer u internetbankiert via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

​​Tips voor een voordelige Sinterklaas

Nadat uw geld op uw rekening is gestort kunt u op zoek naar cadeaus. Ook dit kan qua kosten best meevallen als u weet waar u moet kijken. Rond Sinterklaas zijn er altijd veel voordelige aanbiedingen te vinden. Vooral online kunt u voordelig Sinterklaas cadeaus vinden. Wij zetten een aantal online winkels voor u op een rij waar u misschien voor een voordelig prijsje een mooi Sinterklaascadeau kunt vinden voor iedereen!

Bol.com
​Bij Bol.com zijn ze gek op Sinterklaas. Ieder jaar hebben ze allerlei cadeaus in de aanbieding in de Sinterklaas cadeauwinkel. Bol.com noemt zichzelf ook wel De Sint Winkel van ons allemaal. In de Sinterklaas cadeauwinkel zijn allerlei cadeaus te vinden voor jong en oud. Van luxe geuren tot puzzles en sieraden tot de allerlaatste gadgets. Neem eens een kijkje in de cadeauwinkel en ga op zoek naar een leuk, maar voordelig cadeau.

​HEMA
​Naast de rookworsten, pepernoten en chocoladeletters verkoopt HEMA ook woonaccessoires en speelgoed. U kunt er terecht voor poppen, racebanen, houten speelgoed voor de kinderen of woonaccesoires of kleding voor uw partner. Ook HEMA houdt van een voordelige Sinterklaas en doet vaak aan fijne aanbiedingen rond Sinterklaas.

​Bart Smit
​​Bart Smit is een van de speelgoedwinkels waar u rond Sinterklaas tijd het liefst niet naartoe gaat met uw kinderen. Speelgoedwinkels doen namelijk gekke dingen met kinderen. Ze worden heel druk en enthousiast en willen alles hebben. Gelukkig heeft Bart Smit tegenwoordig ook een webshop waar u gemakkelijk het speelgoed kunt bestellen. Vaak kunt u daar ook gebruik maken van voordelige aanbiedingen die het Sinterklaas shoppen toch heel wat leuker maken dan vooraf was gedacht. Bezoek gauw de online winkel voor de laatste aanbiedingen.

​Intertoys
​Ook Intertoys vermijdt u het allerliefst rond Sinterklaas. Maar ook Intertoys heeft sindskort een handige webwinkel waar u terecht kunt voor uw Sinterklaas cadeaus. In de online winkel kunt u vaak exclusieve aanbiedingen vinden die u niet in de winkel tegen komt.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Gemakkelijk en snel geld lenen
  • Het bedrag binnen 1 werkdag op uw rekening
  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld