Cashper

Geld lenen met BKR registratie? Geen probleem!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u geld lenen met BKR registratie!

Heeft u extra geld nodig, maar een negatieve BKR registratie? Wij begrijpen als geen ander dat dit vervelend kan zijn. Daarom is geld lenen met BKR registratie bij ons geen probleem. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u zelf kunt kiezen welk bedrag u wilt lenen en voor hoelang. Daarnaast is de lening gemakkelijk online aan te vragen. Kortom, een lening die aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie.

​Ik wil nu vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Hoe kan ik geld lenen met BKR registratie?

Wanneer u voor het eerst een minilening bij Cashper aanvraagt, dient dit via onze website te gebeuren. Met de slider kunt eenvoudig aangeven welk geldbedrag u wilt lenen met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u het korte aanvraagformulier in. Wij handelen uw aanvraag dan zo snel mogelijk af. Via sms en e-mail houden wij u op de hoogte.

​Wat vinden klanten van de dienstverlening van Cashper?​

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continu feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze krap bij kas zitten. Dit vinden wij erg fijn om te horen!​​

Verantwoord geld lenen met BKR registratie?

Een bewust gekozen minilening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld. Belangrijk is om uzelf af te vragen of de mini lening binnen uw budget past. Kunt u de minilening terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar voor de rest van de maand? Wij vinden het belangrijk dat u naar alle tevredenheid bij ons kunt lenen en adviseren u daarom dit overweging te nemen. Wanneer terugbetaling uitblijft, worden er extra kosten in rekening gebracht en kunt u nog steeds bij het BKR aangemeld worden. Leen daarom alleen het bedrag dat binnen uw budget past. Alleen dan is de keuze voor geld lenen met BKR verantwoord en weloverwogen.

De voordelen van geld lenen met BKR bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Geld lenen met BKR registratie geen probleem

​Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld