Cashper

Geld lenen van €50 tot €1000

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Snel geld lenen bij Cashper

​Als u aan het begin van de maand al aardig door uw centen heen bent, dan is geld lenen bij Cashper een uitkomst. Wij begrijpen, namelijk als geen ander dat u soms extra financiële ruimte nodig heeft om bijvoorbeeld een extra rekening te betalen of een auto reparatie uit te laten voeren. Cashper biedt minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. U kunt zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd het beste bij uw budget past. Bovendien kunt u de lening weer eenvoudig via iDEAL terugbetalen. Zo heeft u een lening die altijd bij uw persoonlijke situatie past!

Ik wil geld lenen >>

Hoe kan ik een lening aanvragen?

Als u voor het eerst bij ons een lening aanvraagt, kunt u dit eenvoudig via onze website doen. Een eerste aanvraag moet altijd via onze website ingediend worden. Met behulp van de slider kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen met de bijbehorende looptijd van 15 of 30 dagen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000. Vervolgens vult u het korte formulier in. Wij nemen deze spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail. Om in aanmerking te komen voor een minilening dient u aan de volgende voorwaarden voldoen: u bent 21 jaar of ouder, u heeft een verblijfplaats in Nederland en u heeft ​een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

​Geld lenen: ervaringen van onze klanten

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Daarom verzamelen wij continue ervaringen over onze service om zo waar nodig onze dienstverlening aan te passen. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Hier zijn we erg blij mee. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen.

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en simpel te annuleren (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

​Vraag hier vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld