Cashper

Flitslening nodig? Klein bedrag, snel geregeld

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Gemakkelijk extra geld lenen

Zit u even krap bij kas en heeft u tijdelijk extra geld nodig? Wij begrijpen als geen ander dat u dan snel geld wilt lenen. Daarom kunt u bij ons eenvoudig online een flitslening aanvragen. U hoeft geen garantsteller op te geven of offerte op te vragen. Wij verstrekken leningen van €50 tot €1000 voor 15 tot 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij ons is dat u zelf kunt aangeven welk bedrag u wilt lenen en wanneer u het terugbetaalt.

Ik wil een minilening aanvragen >>

Hoe kan ik een flitslening aanvragen?

Een flitslening, ook wel minilening genoemd, is snel en makkelijk aan te vragen. Wanneer u een eerste lening aanvraagt, dient dit via het aanvraagformulier op onze website te gebeuren. Met de slider kiest u het gewenste leenbedrag met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Kies altijd een bedrag dat Zo heeft u altijd een lening die aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

De afgelopen jaren hebben wij vele tevreden klanten in geldnood geholpen. Onze klanten vinden dat een minilening bij Cashper snel en gemakkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Op de beoordelingssite Ekomi worden we dan ook beoordeeld met een 9! Meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief. Bent u benieuwd naar de reacties. Lees dan hier verder.

Flitslening: De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige flitslening verstrekker met een bankvergunning
  • Goed gewaardeerd op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi