Cashper

Doorlopend krediet? Voordelig lenen bij Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

​Doorlopend krediet aanvragen: wat zijn de voor- en nadelen?

Een doorlopend krediet wordt vaak aangevraagd om extra geld achter de hand te hebben voor bijvoorbeeld een verbouwing. Het gaat hierbij om het lenen van grote bedragen tussen de €5000 en €50000. U zou ook kunnen kijken naar een minilening. Bij Cashper kunt u gemakkelijk geld lenen wanneer u extra geld nodig heeft. Wij bieden minileningen aan van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van van geld lenen bij ons is dat het makkelijk online aan te vragen is. U hoeft geen offerte op te vragen of te wachten tot een adviseur terugbelt. Ideaal als u snel geld nodig heeft!

Ik wil vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Voordelen doorlopend krediet

​Bij een doorlopend krediet wordt er een bepaald bedrag verstrekt, dat de aanvrager maximaal mag lenen. Ook wel een kredietlimiet genoemd. Een voordeel van deze manier van geld lenen is dat het beschikbare bedrag niet in één keer opgenomen hoeft te worden. U mag zelf bepalen wanneer en hoeveel u wilt lenen, totdat het limiet is bereikt. Stel u heeft een kredietlimiet van €10.000. U hoeft dan niet alles gelijk op te nemen. U leent bijvoorbeeld nu €1000 en over twee maanden €2000.

​Nadelen doorlopend krediet

In de praktijk is de afbetaling van een doorlopend krediet vaak een langdurige kwestie. Het is vaak moeilijk om van dit krediet af te komen, omdat het makkelijk is om weer over het het geld te beschikken dat is terugbetaald. Daarnaast is de kredietverstrekker niet gebaat bij een versnelde aflossing. Deze zal u altijd verleiden om weer een bedrag te lenen. Verwacht u dat u de verleiding moeilijk kunt weerstaan, dan is het verstandig om van te voren te overwegen of het afsluiten van een doorlopend krediet wel geschikt voor u is. Bovendien wanneer u op enig moment niet meer in staat bent om de lening af te lossen, riskeert u een negatieve BKR registratie. Dit kan vele vervelende gevolgen hebben.

Een minilening is een beter alternatief

Een minilening is net als een doorlopend krediet een geschikte leenvorm om extra geld achter de hand te hebben. Het voordeel is dat u een klein bedrag leent voor een korte periode. U heeft bij deze leenvorm niet te maken met lange looptijden. Bij Cashper kunt u snel en makkelijk een kortlopende lening aanvragen. Wij bieden minileningen aan van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Dit is makkelijk online aan te vragen. U hoeft geen offerte op te vragen of te wachten op een adviseur die u belt. Een uitkomst als snel geld nodig heeft.

Hoe kan ik een minilening aanvragen?

​Een eerste aanvraag verloopt altijd via onze website. U geeft aan welk bedrag u wilt lenen met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen en vult uw gegevens in. Daarna handelen wij uw aanvraag online af. Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het geldbedrag op uw rekening gestort. Tijdens de afhandeling van uw aanvraag wordt u per SMS of e-mail op de hoogte gehouden.

De voordelen van een lening van Cashper

  • Cashper is de enige verstrekker van minileningen met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag vrijblijvend een lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld