Cashper

De voordelen Voor u, als klant

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening
Goed om te weten
  • Razendsnel geld op uw rekening
  • Vrijblijvend en gratis aanvragen
  • Geld lenen zonder BKR toetsing

Op ieder moment geld achter de hand

Iedereen heeft wel eens te maken met kleine onverwachte uitgaven. Cashper biedt daarom een nieuwe vorm van betaalgemak, zodat uw kostbare tijd en positieve energie naar écht belangrijke zaken kunnen. Gezond en zorgeloos van het leven genieten met familie en vrienden. Cashper is er voor u als klant. Altijd en overal. Daar kunt u op rekenen.

Huishoudelijke uitgaven

Vallen de kosten een keertje hoger uit? Met een minilening van Cashper
heeft u altijd geld achter de hand, precies wanneer het u uitkomt. Uw auto of wasmachine is toe aan reparatie, u heeft een onvoorziene rekening te betalen of u wilt vlak voor de feestdagen nog even extra inkopen doen? Wat er ook gebeurt, uw huishouden en alledaagse geldzaken draaien zonder problemen door. U regelt dit eenvoudig online. Direct geld in elke situatie, dat is wel zo prettig. Ongestoord wonen, leven en genieten thuis van het dagelijkse leven.

Salaris voorschot

Heeft u aan het einde van uw salaris nog een klein stukje maand over? U zit tijdelijk krap bij kas, maar de dagelijkse zaken gaan allemaal door. Met een minilening van Cashper kunt u al uw noodzakelijke uitgaven blijven doen, totdat het nieuwe salaris weer is gestort. U kunt de auto weer vol tanken, de laatste boodschappen in huis halen en snel nog even een tijdschrift en verjaardagscadeautje meenemen uit de winkel. Wat er ook gebeurt, uw dagelijkse uitgaven komen niet in het geding. U regelt dit simpelweg online. Een kleine overbrugging wanneer nodig, dat is altijd handig. Geen zuchtje stress, tot het volgende salaris er is.

Financieel extraatje

Een tijdelijke aanbieding gezien in de uitverkoop? Gaat u bijna op vakantie of bent u juist net terug? Met een minilening van Cashper komt u niets tekort, een gewenst extraatje op uw bankrekening is zo gepiept. Een verkeersboete die betaald moet worden, persoonlijke uitjes, vakantie en feestdagen, het inslaan van afgeprijsde kleding of de uitgelezen kans om een nieuwe televisie met hoge korting aan te schaffen, hoeft u niet voorbij te laten gaan. Wat zich ook aandient, u kunt uzelf altijd een klein extraatje gunnen. U regelt dit gewoon online. Dezelfde dag nog kunnen winkelen, dat komt mooi uit.
Vaste klanten bij Cashper kunnen al shoppen binnen een paar uur.

Ervaar het voordeel

Er zijn vele situaties, waarbij een kleine lening van pas kan komen. U beslist welk bedrag u nodig heeft en voor hoe lang. Met onze minileningen van € 50 tot € 1000, past er altijd iets in uw budget. Aanvragen duurt slechts 5 minuten, is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Ervaar zelf het nieuwe betaalgemak! Extra geld op uw rekening?

Vraag de meest gekozen minilening aan.

Let op! Geld lenen kost geld