Cashper

Problemen met boetes betalen?

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Heeft u problemen met boetes betalen?

Verkeersboetes, fiscale boetes of boetes bij te late (terug)betaling van een openstaande rekening of schuld. In Nederland bestaan er veel verschillende soorten boetes. Voor elk strafbaar feit kunt u een boete ontvangen. Om wat voor soort boete het ook gaat, een boete betalen is altijd vervelend. In de meeste gevallen gaat het om hoge bedragen of ontvangt u ze onverwachts, zoals bij verkeersboetes. Wij helpen u graag als u het geld niet achter de hand heeft. Wij bieden minileningen vanaf €50 tot €​1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

Ik wil vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Betalingsregeling of minilening voor het betalen van een boete

Wanneer u de boetes niet in een keer kunt betalen, is het vaak mogelijk om een betalingsregeling te treffen.
Veel instanties, zoals de UWV of Belastingdienst bieden de mogelijkheid om boetes in termijnen terug te betalen. Hoewel een betalingsregeling erg gunstig lijkt, zijn er ook nadelen aan verbonden. Zo kan het schuldenoverzicht, wanneer u meerdere betalingsregelingen hebt lopen, erg onoverzichtelijk worden. Daarnaast is een betalingsregeling vaak een langdurige kwestie, waar u een paar maanden aan vast. Wanneer u zich bovendien niet aan de regeling houdt, komt de betalingsregeling te vervallen en kan of het gehele bedrag worden opgeëist of een incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen.

Zorg er daarom voor dat u de termijnbetaling op tijd overmaakt. Dit geldt overigens voor alle betalingen. Is het niet mogelijk om een betalingsregeling te treffen of heeft u direct geld nodig om uw boete te betalen of af te betalen dan is een minilening een oplossing.

De voordelen van een minilening

Een minilening is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. Cashper, meest goedkope minileningaanbieder in Nederland, biedt minileningen aan van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van een lening bij Cashper is, dat u zelf kunt aangeven hoe snel het geld op uw rekening staat. U hoeft geen offerte aan te vragen of een garantsteller aan te leveren.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Als u voor het eerst bij ons een lening aanvraagt, kunt u dit eenvoudig via onze website doen. Een eerste aanvraag moet altijd via onze website ingediend worden. Met behulp van de slider kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen met de bijbehorende looptijd van 15 of 30 dagen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000. Vervolgens vult u het korte formulier in en kunt u zelf aangeven hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen. Wij nemen deze spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail. Om in aanmerking te komen voor een minilening dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: u bent 21 jaar of ouder, u heeft een verblijfplaats in Nederland en u heeft ​een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de reacties zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

​Vraag nu vrijblijvend een lening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi