Cashper

Blut en snel geld nodig? Minilening tot 1000 euro

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Blut, platzak en even geen cent te makken...

​Blut zijn maar wel geld nodig hebben voor de boodschappen of een leuke avond uit? Blut zijn kan iedereen overkomen, u hoeft zich hier niet voor te schamen. Bij Cashper kunt u snel en discreet lenen. Wij helpen u graag in geldnood zodat u zorgeloos de maand door kunt komen. Wij verstrekken minileningen tot ​1000 euro met een looptijd van 15 of 30 dagen. De hoogte van uw lening bepaalt u helemaal zelf. Een uitkomst wanneer u snel geld nodig heeft!

Ik vraag vrijblijvend een minilening aan >>

Hoe vraag ik een minilening aan?

Als u bijna blut bent en voor het eerst een lening aanvraagt bij Cashper dient dit altijd online te gebeuren via onze website. Met behulp van de slider op de website kiest u welk bedrag u nodig heeft met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in. Wij handelen uw aanvraag daarna af en houden u op de hoogte via SMS en e-mail.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

Onze klanten zijn positief over een minilening van Cashper

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze krap bij kas. Dit vinden wij erg positief om te horen!​

​De voordelen van een online lening bij Cashper

  • Nooit meer blut met onze snelle leenservice
  • Goed gewaardeerd op Ekomi; meer dan 93% van de reacties zijn positief
  • ​​Cashper is de enige verstrekker van mini leningen met bankvergunning
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon en e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

​Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi