Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening
BlogSocialButtons

Wens Het en Krijg Het

wens-het-en-krijg-het

Wat is uw stiekeme wens?

Een keer het weer presenteren? Een dansles van Timor Steffens? Voor een dag topmodel zijn? Met vriendinnen shoppen in Milaan? Een Meet & Greet met uw favoriete artiest? Samen met 100% NL laten uw wens uitkomen tijdens Wens Het & Krijg Het.

Maak kans!

Om mee te doen aan Wens Het & Krijg Het ​geeft u uw wens door aan 100%NL. Luister vanaf maandag 7 maart tot en met vrijdag 18 maart elke werkdag naar 100% NL. Hoort u uw naam en wens op de radio? Bel dan binnen 30 minuten naar de studio via 0909 - 7000 123 (40 ct./p.m.) en laat uw wens in vervulling gaan.

​Het insturen van uw wens is heel gemakkelijk:

1. Klik op deze link
2. Log in met uw Facebookaccount
​3. Laat 100% NL weten wat uw wens is en waarom
4. Luister van maandag 7 tot en met vrijdag 18 maart naar 100% NL
5. Hoort u uw naam en wens op de radio? Bel dan binnen 30 minuten naar de studio via 0909 - 7000 123 (40 ct./p.m.)
6. Laat uw wens in vervulling gaan!


Kunt u niet de hele dag naar 100% NL luisteren? Schakel dan al uw collega’s, familie en vrienden in, want alleen als u op tijd naar de studio belt gaat uw wens in vervulling! ​

Hoe maak ik mijn wensen waar?

Mocht u helaas toch niet winnen dan hebben wij een aantal tips voor u om uw wensen toch zelf waar te maken. Niet alle dromen en wensen zijn realistisch, maar toch is het mogelijk om soms zelf uw dromen waar te maken.

Schrijf al uw dromen op
​Wat zou u nog graag in uw leven willen bereiken? Schrijf al uw wensen op. Op deze manier krijgt u een goed inzicht in wat u nog zou willen doen. Maak ook onderscheid in de verschillende dromen. Laat de kleinere achterwege en focus op de grote belangrijke wensen die u nog heeft. Focus op uw wens om bijvoorbeeld nog een webshop te openen!

Maak doelstellingen
​Het opstellen van doelen geven houvast wanneer u besluit uw wens in vervulling te laten gaan. Het is wel belangrijk dat u uw doelen voor uw wens SMARTIE maakt. SMARTIE staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden, Inspirerend en Eigen controle. Als uw wens is opgedeeld in doelen is het namelijk makkelijker om deze ook waar te maken. Hoe meer doelen u behaald hoe dichter u bij uw droom komt. Ook is het belangrijk om een deadline te zetten op uw droom.

​Lange en korte termijn doelstellingen
Stel doelen op voor de lange termijn (de uiteindelijke droom) en deel die vervolgens op in kleinere doelen voor de korte termijn. Bijvoorbeeld: “Over 5 wil ik een grote bekende online webshop zijn.” Een korte termijn doel hiervan kan zijn: “Volgende week ga ik mij inschrijven bij het KVK” Op deze manier komt u stapje voor stapje dichter bij uw wens.

​Blijf actief dromen
​Het is heel belangrijk om bezig te blijven met uw wens. Passie en enthousiasme zijn heel belangrijk voor het verwezenlijken van dromen. Deel uw droom met anderen en gebruik uw verbeelding.Het kan ook helpen om reminders in uw agenda te bewaren of een collage te maken in uw huis. Zo blijft u constant gemotiveerd!

​Wacht niet te lang
​Wanneer u uw wensen uit wilt laten komen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk begint. Hoe langer u wacht hoe langer het voor u gevoel kan gaan duren. Als u snel begint komt uw wens ook eerder uit!
BlogSocialButtons
Terug naar het overzicht
Let op! Geld lenen kost geld