Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening
BlogSocialButtons

Dit doen we op Valentijnsdag

Cashper

Valentijnsdag: Hoe vieren we deze dag?

Dé meest romantische dag van het jaar is weer aangebroken; Valentijnsdag! Een dag waarop de liefde extra wordt gevierd met cadeautjes, bloemen en kaartjes. Hoewel deze dag van origine vooral gericht was op de anonieme liefde en dus singles, wordt dit tegenwoordig vooral door stellen gevierd. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar hoe Valentijnsdag gevierd wordt. Wij hebben enkele interessante feiten voor u in een infographic verwerkt.

Hoewel de afgelopen jaren de populariteit van Valentijnsdag is afgenomen, viert het merendeel van de Nederlanders deze dag toch. Dit is uit een onderzoek van Fonq gebleken. Valentijnsdag betekent voor hun een dag waarop ze kunnen laten zien dat ze van elkaar houden. Vooral de mannen verwachten op deze dag veel romantiek.

Wat doen we op Valentijnsdag?

Op Valentijnsdag gaan we het liefst uit eten, geven we elkaar cadeaus en versturen we kaarten. Dit is uit een onderzoek van Groupon gebleken. Gemiddeld besteden we €25,- aan een cadeau voor onze belangrijkste Valentijn. In de meeste gevallen kiezen we voor de standaard cadeaus: parfums, bloemen en sieraden en kopen we deze het liefst op het allerlaatst moment via internet. Ook het versturen van kaarten is erg populair rond deze tijd van het jaar. Gemiddeld worden er 500.000 kaarten rond Valentijnsdag verstuurd. Mensen vinden het altijd leuk om kaarten te ontvangen.


BlogSocialButtons
Terug naar het overzicht
Let op! Geld lenen kost geld