Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening
BlogSocialButtons

Winactie: Cashper maakt uw dromen waar

Facebook winactie 250 euro

Deel uw wens en maak kans op 250 euro!

​Altijd al eens willen skydiven? Racen op het circuit van Zandvoort? Leren koken en dineren bij een sterrenrestaurant? Dat kan! Bij Cashper maken we graag dromen waar. Zo doen we bijvoorbeeld de winactie Wens Het & Krijg Het bij 100% NL waarbij we samen met 100% NL verschillende dromen waarmaken. Dit doen we natuurlijk ook graag voor onze Facebookfans! Meedoen aan deze winactie is heel simpel: deel uw wens en maak kans op 250 euro cash!

​Winactie: wat moet u doen?

Heeft u een wens, iets wat u al heel lang wilt doen of kopen? Cashper helpt u graag uw dromen waarmaken. Deel uw wens met ons tussen 14 maart 2016 tot 20 maart 2016 en maak kans op 250 euro cash. Wat moet u doen?

  • Volg ons op Facebook
  • Reageer op de winactie berichten op onze pagina
  • Deel de berichten (niet verplicht, waarderen we wel!)
Deze winactie sluit op 20 maart 2016. De winnaar maken we per e-mail bekend op 22 maart 2016. Deze winactie is op geen enkele manier verbonden met Facebook https://www.facebook.com/page_guidelines.php. Cashper is onderdeel van Novum Bank Limited.

​Algemene voorwaarden

De winactie sluit op 20 maart 2016. Degene met de beste en geldige (duidelijk en goed Nederlands) inzending maakt kans op 250 euro. De winkans is afhankelijk van het aantal geldige inzendingen tijdens de winactie. De winnaar zal op 22 maart 2016 (binnen drie dagen na sluiting van de winactie) persoonlijk bericht krijgen per e-mail. Om kans te maken op de prijs, dient u binnen 3 dagen na ontvangst van deze e-mail te reageren. U krijgt vervolgens een Verklaring toegestuurd, die u getekend binnen 3 dagen na ontvangst terug dient te mailen. De winnaar is hierbij verplicht om zijn of haar volledige naam, bankgegevens, adresgegevens en overige gegevens die belangrijk zijn voor de uitbetaling van de prijs door te geven. Wanneer het formulier niet binnen 3 dagen na ontvangst van het formulier is teruggestuurd, zal er willekeurig een andere winnaar worden gekozen. De originele winnaar is hierbij gediskwalificeerd en heeft geen recht meer op de 250 euro. Wij zijn hier heel strict in. We zijn niet verantwoordelijk voor het te laat in ontvangst nemen van de e-mail door wat voor reden dan ook.

​Ook wanneer er onjuiste gegevens worden verstrekt, heeft de winnaar geen recht meer op de prijs. Voor de omgang met persoonlijke gegevens die eventueel tijdens deze winactie worden verzameld is onze privacybeleid van kracht. De winnaars worden niet openbaar bekendgemaakt in Facebook. Bovendien worden de gegevens ook niet voor marketingdoeleinden gebruikt, tenzijn hier toestemming voor is gegeven.

​Om deel te kunnen nemen aan de winactie dient iedere deelnemer woonachtig te zijn in Nederland en 21 jaar of ouder te zijn. ​Daarnaast dient een deelnemer volgens de wet handelingsbekwaam te zijn. Medewerkers en de directe familieleden van de organisatoren en eventuele andere adviseurs, leveranciers of derden die direct betrokken zijn bij de promotie worden uitgesloten van de winactie. Zij maken dus geen kans op het geldbedrag van 250 euro. Een deelnemer kan in hetzelfde jaar maar een keer tot winnaar uitgekozen worden.​

​Elke reactie, welke gewelddadige, racistische, seksuele, haatdragende of andere beledigende inhoud bevat zal worden verwijderd van Facebook en ongeldig worden verklaard. De afzender wordt uitgesloten van deelname, verwijderd van onze Facebookpagina en zal vervolgens geblokkeerd worden.

​Posts die via scripts, macro of andere geautomatiseerde manieren worden ingezonden, zijn ook ongeldig. Novum Bank Limited is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele problemen, schade of verlies van welke aard dan ook aan een deelnemer, of hun gemachtigden, als gevolg van hun deelname aan de wedstrijd.​​ Novum Bank Limited behoudt zich verder het recht om de winactie te annuleren, te wijzigen op te schorten of uit te stellen in geval van onvoorziene situaties​. Ten slotte heeft Novum Bank Limited het recht om op elk moment de deelnemers voorwaarden te veranderen, te wijzigen, toe te voegen of aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. De deelnemers zijn gebonden aan dergelijke wijzigingen.

BlogSocialButtons
Terug naar het overzicht
Let op! Geld lenen kost geld