Cashper

Betalingsregeling

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Betalingsregeling treffen, liever niet!

​Heeft u een te hoge schuldenlast en is het voor u moeilijk om bepaalde vorderingen in één keer te voldoen. Dan kan een betalingsregeling een oplossing zijn. Veel instanties, zoals de belastingdienst, uw mobiele telefoon provider, andere overheidsinstanties geven u, als u niet aan de betaalverplichting kunt voldoen de mogelijkheid een betalingsregeling te treffen. Echter, is zo'n betalingsregeling een stuk duurder dan de oorspronkelijke verplichting die u bent aangegaan. U zou hiervoor een minilening voor kunnen aanvragen. Bij Cashper staan wij graag voor u klaar. Wij verstrekken minileningen vanaf €​50 tot €​1000.

Ik wil nu vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Betalingsregeling of minilening?

Bij een teveel aan betalingsregelingen kan het gunstiger zijn om diverse kosten in één keer en op tijd te betalen met bijvoorbeeld één lening dan overal losse betalingsregelingen te treffen. Dit maakt de schuldenlast overzichtelijker en vaak is dit goedkoper ​dan alles apart door te laten lopen. Een minilening kan vaak een uitkomst bieden, als u op de korte termijn geld nodig heeft om aan grotere of kleinere betaalverplichtingen te voldoen.

​​Een mini lening is kleine lening die wordt afgesloten voor een kortere periode. Bij uitstek is een kleine lening zeer geschikt als u op de korte termijn extra bestedingsruimte nodig heeft, of wilt. Bijvoorbeeld voor het betalen van extra rekeningen. Cashper is in Nederland de enige verstrekker van minileningen met een bankvergunning. U kunt al lenen tegen slechts het wettelijk bepaalde jaarlijks kosten percentage.

Is een minilening iets voor mij?

Als u op de korte termijn aan een betaalverplichting wilt voldoen maar niet direct het geld voor handen hebt dan kan een mini lening uitkomst bieden. Ook wanneer u liever geen betalingsregeling treft met één of meerdere instanties kan een mini lening een goedkopere en meer overzichtelijke optie zijn. Bij Cashper kunt u tot een bedrag van €1000 geheel zelf bepalen hoeveel u wilt lenen. Dit doet u snel en eenvoudig via onze homepage. Met de handige slider kunt u zelf aangeven hoeveel u wilt lenen en voor hoelang. Vervolgens vult u ons korte aanvraagformulier in. Hierin vragen wij u naar een aantal gegevens. Tenslotte proberen wij uw aanvraag zo snel mogelijk af te handelen. Via SMS en e-mail houden wij u op de hoogte.

Wat zijn de reacties van anderen die lenen bij Cashper?

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Wij verzamelen continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken, dat klanten erg tevreden zijn over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij positief om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen

De voordelen van goedkoop geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige lening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

Vraag nu een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld