Cashper

Betalen met iDEAL Veilig betalen bij Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Betaal veilig met iDEAL

​Iedereen heeft wel eens een saldodipje. Wanneer u bijvoorbeeld een dure reparatie voor uw laptop moet betalen. Dit kan heel vervelend zijn wanneer u het geld niet achter de hand heeft. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk en snel lenen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u dit eenvoudig online kunt aanvragen. Bovendien is het nu bij ons ook mogelijk om eenvoudig te betalen met iDEAL. Zo is uw lening weer makkelijk en snel terugbetaald!

​Ik wil een lening aanvragen >>

​Betalen met iDEAL

​iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. In 2015 werd er, volgens onderzoek van Betaalvereniging Nederland, 222 miljoen keer afgerekend met iDEAL. Betalen met iDEAL is gemakkelijk, veilig en vertrouwd. U rekent gemakkelijk af in de internetbankier omgeving van uw eigen bank. Een betaling met iDEAL vindt plaats binnen de beveiligde internetomgeving van uw bank, waardoor het veilig en vertrouwd is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • U kunt meteen betalen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

​Wat is iDEAL?

Betalen met iDEAL is het online betalen via een van deze deelnemende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot Bankiers. Wanneer u het logo van iDEAL bij een online webwinkel tegenkomt kunt u daar betalen met iDEAL. Dit kan gewoon vanaf uw computer, maar tegenwoordig ook gemakkelijk via uw smartphone. Zo kunt u ook onderweg gemakkelijk met op deze manier betalen. In Nederland wordt iDEAL door de meeste webwinkels aangeboden, maar ook bij steeds meer webwinkels van buiten Europa is het mogelijk om te betalen met iDEAL. Webwinkels zoals onder andere Bol.com, D-reizen en Mediamarkt bieden u de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. Ook bij Cashper kunt u betalen met iDEAL.

iDEAL bij Cashper

Bij Cashper kunt u een minilening aanvragen van €​50 tot €​1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen. Dit hoogte van de lening en de looptijd kunt u zelf bepalen met de slider op onze homepagina. Het voordeel van het aanvragen van een minilening van Cashper is dat u deze gemakkelijk kunt aanvragen. De lening kunt u gemakkelijk en veilig met iDEAL betalen, waardoor u snel weer een lening kunt aanvragen.
Moet u binnenkort uw minilening terugbetalen. Wij adviseren u dit via iDEAL te doen. Dit kan kan makkelijk in uw klantaccount.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

 • Gemakkelijk geld lenen tot tot €​ 1.000,-
 • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​
 • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
 • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
 • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
 • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
 • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
 • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
 • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld