Cashper

Betaaldag Op elk moment lenen bij Cashper

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Een betaaldag alternatief voor uw salaris of uitkering

​Is uw salaris of uitkering nog niet gestort en kunt u niet wachten tot uw betaaldag? Bij Cashper kunt u een minilening aanvragen voor een korte periode. ​Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat de minilening makkelijk online aan te vragen is. Bovendien kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt lenen en wanneer u het terugbetaalt. Zo maakt Cashper meerdere betaaldata in een maand mogelijk!

Ik wil vrijblijvend een minilening aanvragen >>

Is een minilening wat voor mij?

Een minilening kan erg handig zijn als u even extra geld nodig heeft. Ook als u op het moment helemaal geen geld hebt, omdat bijvoorbeeld uw salaris nog niet is gestort of de UWV een keer te laat is met de uitbetaling van de ww uitkering, is een minilening een uitkomst. ​Iedereen vanaf 21 jaar met een minimale netto maandinkomen van 900 euro komt in aanmerking voor een minilening bij Cashper.

​Hoe vraag ik een minilening aan?

​Een minilening is eenvoudig online of per SMS aan te vragen. Wanneer u voor het eerst bij ons aanvraagt, moet dit altijd via onze website gebeuren. Met behulp van de slider kunt u eenvoudig aangeven welk bedrag u wilt lenen voor 15 of 30 dagen. Daarna vult u het aanvraagformulier in. Tijdens de afhandeling houden wij u op de hoogte via SMS en e-mail.

Met betaaldag wordt meestal de dag waarop mensen hun inkomen ontvangen bedoeld. Dit kan het salaris, een uitkering, zoals ww uitkering of pensioen betreffen. In Nederland is de gemiddelde betaaldag rond de 24e van iedere maand. Wanneer u plotseling eerder geld nodig heeft kan geld lenen een goed alternatief zijn.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

De voordelen van snel geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige spoedlening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • U bepaalt zelf hoe snel de minilening op uw rekening wordt gestort.
  • Met Cashper is het elke werkdag betaaldag
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail

​Vraag hier vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld