Cashper

Aanmaning ontvangen? Betaal snel via iDEAL

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Ik heb een aanmaning ontvangen, wat nu?

Heeft u een aanmaning ontvangen van ons? Dan betekent dit dat de looptijd van uw minilening is verlopen en u niet op tijd heeft terugbetaald. Bij niet tijdige betaling van uw afgesloten lening wordt er een aanmaning verstuurd met een betalingstermijn van 14 dagen. Cashper rekent hier geen extra kosten voor. Blijft de betaling alsnog uit, dan wordt er vervolgens tweemaal een betaalherinnering verstuurd met een betalingstermijn van 10 dagen. Voor deze twee betaalherinneringen worden er extra kosten in rekening gebracht. Voorkom extra kosten betaal nu eenvoudig via iDEAL terug. ​

​Ik wil nu via iDEAL terugbetalen >>

Minilening verlengen & extra kosten

​Cashper zal uw minilening niet automatisch verlengen. U heeft eerst de verplichting de openstaande minilening terug te betalen. Bij een uitblijvende betaling kunnen er extra incassokosten volgen en kunnen we u alsnog bij het BKR aanmelden. Wij raden u aan op tijd terug te betalen om eventuele aanmaningskosten, vertragingsrente en incassokosten te voorkomen. Daarnaast is het raadzaam ons altijd te informeren wanneer u problemen heeft met terugbetalen. Dit kunt eenvoudig doen door ons een e-mail te sturen naar incasso@cashper.nl. Vermeld uw klantnummer in de e-mail voor een snelle afhandeling. U kunt ons ook telefonisch op de hoogte brengen via het nummer 010 - 74 20 900. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:30 uur bereikbaar.

Aanmaning ontvangen: ​terugbetalen met iDEAL

Wanneer u een aanmaning ontvangen heeft dan is het verstandig om deze wel op tijd te betalen. Bij Cashper kunt u nu ook eenvoudig terugbetalen met iDEAL. Dit is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Op deze manier wordt de minilening direct afbetaald en zult u geen nieuwe aanmaning ontvangen.

Een nieuwe lening aanvragen

Nadat u uw aanmaning ontvangen heeft en u aan al uw betalingsverplichtingen heeft voldaan, mag u weer gebruik maken van de dienstverlening van Cashper. U kunt dan gewoon zoals u van ons gewend bent weer een minilening afsluiten voor het door u gewenste bedrag en looptijd. Dit kunt u snel en eenvoudig doen via onze homepage of, als u dat makkelijker vindt, per SMS. Wanneer u kiest voor een SMS lening kan dit gewoon tegen het tarief van een normaal SMS bericht. Het voordeel van een SMS leing is dat dit vaak binnen enkele minuten is gedaan en doorgaans sneller op uw rekening is gestort dan een aanvraag via de website. Let er wel op dat Cashper in sommige gevallen bevoegd is om een nieuwe aanvraag te weigeren. U kunt dan geen nieuwe lening meer bij ons aanvragen. Zorg dus dat u op tijd terugbetaalt.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de eerste minileningverstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi, meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

​Betaal nu eenvoudig via iDEAL terug >>

Let op! Geld lenen kost geld