Cashper

600 euro lenen Online aangevraagd!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u snel tot 600 euro lenen

Iedereen heeft wel eens een saldodipje. De wasmachine is kapot of er moet een nieuwe laptop aangeschaft worden. Dit kost al gauw rond een bedrag van 600 euro. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat dit een behoorlijke uitgave is. Vooral wanneer u het geld niet achter de hand heeft. Daarom kunt u bij ons 600 euro lenen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u dit eenvoudig online kunt aanvragen.

​Ik wil tot 600 euro lenen >>

​Hoe kan ik direct tot 600 euro lenen?

Gaat u voor het eerst een minilening aanvragen bij ons, dan dient dit altijd via onze website

te gebeuren. U kiest met behulp van de slider het gewenste leenbedrag en de looptijd van 15 of 30 dagen. Daarna vult u het formulier in. ​U wordt na de aanvraag per SMS en per e-mail op de hoogte gehouden over de afhandeling van de aanvraag. Een minilening is er voor iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van minimaal 900 euro.

600 euro lenen zonder BKR toetsing

Wanneer u in het verleden niet aan uw financiële verplichting hebt voldaan, kunt u een negatieve BKR registratie hebben gekregen. Deze registratie blijft een paar jaren staan en is lastig om te laten verwijderen. Dit heeft tot gevolg dat het afsluiten van een nieuwe lening in deze periode bijna niet meer mogelijk is. Kredietverstrekkers willen het risico niet nemen, dat ze hun geld niet meer terug zullen krijgen. Bij Cashper is een negatieve BKR registratie geen probleem. Iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van minimaal €900 kan bij ons een lening aanvragen. Belangrijk hierbij is wel om uzelf af te vragen of de minilening wel binnen uw budget past. U dient zich te realiseren, dat er extra kosten in rekening gebracht zullen worden als u de minilening niet tijdig terugbetaalt.

Wat vinden anderen van snel geld lenen bij Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Daarom verzamelen wij continu feedback om waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken dat onze klanten erg tevreden zijn over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen hebben, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij fijn om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen.​

De voordelen van een minilening bij Cashper

  • Cashper is de enige mini lening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

Ik wil vrijblijvend tot 600 euro lenen >>

Let op! Geld lenen kost geld