Cashper

500 euro lenen Snel gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u snel en makkelijk ​tot 500 euro lenen

Een autoreparatie, nieuwe wasmachine, laptop of televisie. We hebben allemaal wel eens 500 euro nodig om dit te kunnen bekostigen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het vervelend is als u dit niet achter de hand heeft. Daarom kunt u bij ons 500 euro lenen. Wij verstrekken minileningen tot 1000 euro voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het makkelijk online aan te vragen is. U hoeft geen garantsteller aan te dragen of een offerte aan te vragen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw lening.

Ik wil 500 euro lenen >>​

Hoe kan ik een aanvraag doen?

​De eerste lening dient altijd via onze website aangevraagd te worden. Met behulp van de slider kiest u het gewenste leenbedrag en de looptijd van 15 of 30 dagen. Nadat uw aanvraag is afgerond, wordt het leenbedrag op uw rekening gestort. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u zelf kunt bepalen welke bedrag en welke looptijd het beste bij u past.

​500 euro lenen zonder gedoe

​Bij Cashper kunt u lenen zonder gedoe. Zowel voor leners, die voor het eerst of vaker aanvragen is een minilening zo aangevraagd. Wanneer u voor het eerst aanvraagt hoeft u, namelijk geen garantsteller aan te leveren, geen offertes aan te vragen of te wachten op een adviseur die u terug belt. Hierdoor is het mogelijk om een lening snel te ontvangen. ​Leners die vaker een minilening nodig zullen hebben, kunnen gemakkelijk opnieuw in hun klantaccount of via sms een lening aanvragen.

​​​500 euro lenen zonder BKR toetsing

​Wanneer u bij ons een lening aanvraagt, wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd. Dit betekent dat als u een negatieve BKR registratie hebt, u gewoon in aanmerking kunt komen voor een minilening bij Cashper. Echter worden er wel kredietwaardigheid checks uitgevoerd om ervoor te zorgen, dat u wel binnen uw budget leent. Meestal gaat het om checks op basis gegevens, zoals leeftijd, inkomen en bron van inkomsten. Wanneer u aan het minimum leeftijd en inkomen voldoet, kunt u meestal altijd wel een lening bij ons afsluiten. Maak altijd vooraf wel een bewuste afweging, voordat u zonder BKR toetsing gaat lenen. ​

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • ​Cashper is de eerste minilening verstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Geen offerte of garantsteller en geen adviseur die u terugbelt
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

​​Vraag hier vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld