Cashper

400 euro lenen? Makkelijk aangevraagd. Snel gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u met spoed 400 euro lenen

Helaas zitten we allemaal wel eens krap bij kas. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat dit vervelend kan zijn. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk 400 euro lenen. Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u de lening zonder poespas online kunt aanvragen. U hoeft geen offerte op te vragen of garantsteller op te geven. Ideaal als u snel geld nodig heeft!

​Ik wil vrijblijvend 400 euro lenen >>

Waarom 400 euro lenen?

Bij Cashper kunt u om verschillende redenen een minilening van 400 euro aanvragen. Enkele voorbeelden zijn: uw smartphone of wasmachine is stuk en moet gerepareerd of vervangen worden of u heeft een vakantie geboekt die betaalt moet worden of u heeft een rekening van 400 euro ontvangen, die u in een keer wilt betalen. Wat de reden ook is, dergelijke situaties zijn vaak een grote aanslag op onze portemonnee. Vooral wanneer er geen geld opzij is gelegd voor dit soort situaties.

​Ik wil 400 euro lenen - hoe werkt het?

​Wanneer u voor het eerst bij ons aanvraagt, moet dit altijd via onze website gebeuren. U bepaalt via de slider zelf welk bedrag u wilt lenen voor 15 of 30 dagen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar het formulier in te vullen. Wanneer u graag meer dan 400 euro lenen wilt, is dit ook mogelijk. Een mini lening is er voor iedereen vanaf 21 jaar met een minimum netto maandinkomen van €900. Wij houden u op de hoogte van uw aanvraag via SMS of e-mail.

Bent u al eerder klant bij ons geweest? Dan kunt u gebruik maken van onze SMS service of in uw klantaccount opnieuw aanvragen. Zo kunt u altijd en overal snel gebruik maken van onze service.

Wat zijn de ervaringen met een minilening bij Cashper?

Wij hebben veel tevreden klanten geholpen met een mini lening. Ze vinden dat een lening snel en gemakkelijk is aangevraagd en snel wordt afgehandeld. Op de beoordelingssite worden we dan ook beoordeeld met een 9! Hier zijn we erg trots op. Om de dienstverlening continue te verbeteren verzamelen wij regelmatig feedback. U kunt hier de reacties van onze klanten doorlezen.

De voordelen van geld lenen bij Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld
Klantbeoordeling 0/10 gebaseerd op 0 recensies op Ekomi