Cashper

300 euro lenen Snel gestort!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u snel en makkelijk 300 euro lenen

We begrijpen als geen ander dat u soms wat extra bestedingsruimte nodig heeft om de maand door te komen of voor een eenmalige grote uitgave. Daarom kunt u bij ons 300 euro lenen. Cashper verstrekt minileningen van €50 tot €1000 voor 15 of 30 dagen. Het voordeel van een geld lenen bij Cashper is dat u dit eenvoudig online kunt aanvragen. U hoeft geen garantsteller op te geven of te wachten op een adviseur die u belt.

​Ik wil vrijblijvend 300 euro lenen >>

​Waarom 300 euro lenen?

​Een nieuwe Ikea kledingkast of complete kinderkamer. Een hoge verkeersboete of eigen risico betalen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u 300 euro nodig zou kunnen hebben, zonder dat u dit achter de hand heeft. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het snel en makkelijk aan te vragen is en de aanvraag snel wordt afgehandeld.

Hoe kan ik 300 euro lenen?

Wij helpen u graag als u even krap bij kas zit. Lenen is dan ook geen probleem! Als u voor de eerste keer leent bij Cashper dan vraagt u uw lening gemakkelijk aan via onze homepage. U kiest het gewenste leenbedrag met de looptijd, vult het formulier in en geeft aan hoe snel u het geld op uw rekening wilt ontvangen. Geld lenen kan al vanaf 50 euro! Heeft u meer geld nodig? Bij Cashper bent u tot 1000 euro vrij om te bepalen hoeveel u wilt lenen.

​Wat vinden anderen van snel geld lenen bij Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar tevredenheid gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Daarom verzamelen wij continu feedback om waar nodig onze service aan te passen. Uit deze feedback is gebleken dat onze klanten erg tevreden zijn over de dienstverlening van Cashper. Meer dan 93% van de reacties die we van onze klanten ontvangen hebben, zijn positief. Ze vinden dat een minilening bij Cashper snel en makkelijk aan te vragen is en snel afgehandeld wordt. Dit vinden wij fijn om te horen. Op de beoordelingssite eKomi kunt u de reacties van onze klanten doorlezen. ​

De voordelen van een minilening bij Cashper:

  • ​Cashper is de eerste minileningverstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi, meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>​​

Let op! Geld lenen kost geld