Cashper

200 euro lenen
Zó geregeld!

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u snel en gemakkelijk 200 euro lenen!

We begrijpen als geen ander dat we allemaal wel eens wat extra geld nodig hebben. Voor die nieuwe TV waar u al een tijdje voor spaart, die vakantie die u zó graag alvast wilt boeken, of natuurlijk de wasmachine die net kapot gaat op een moment dat het u echt niet uitkomt. Daarom kunt u bij ons 200 euro lenen. ​Wij verstrekken minileningen van €50 tot €1000 voor een periode 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat het makkelijk online aan te vragen is. U hoeft geen garantsteller op te geven of offerte op te vragen.

​Ik wil vrijblijvend 200 euro lenen >>

Hoe kan ik een minilening aanvragen?

Wanneer u voor het eerst een lening aanvraagt bij Cashper moet dit altijd via onze website gebeuren. In 3 korte stappen kunt u eenvoudig en snel 200 euro lenen. U zet de slider op 200 en kiest voor de optie 15 of 30 dagen. Daarna vult u het formulier in. Na het versturen van de aanvraag wordt u per SMS of e-mail op de hoogte gehouden.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

​Hoe beoordelen anderen de dienstverlening van Cashper?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening. Ze vinden dat een minilening bij Cashper makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Wij worden dan ook met een 9 beoordeeld op de beoordelingssite Ekomi! Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze extra geld nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!​​

De voordelen van 200 euro lenen bij Cashper

  • Snel 200 euro lenen zonder poespas
  • ​Cashper is de eerste minileningverstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de beoordelingen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL​

​​Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

Let op! Geld lenen kost geld