Cashper

100 euro lenen? Direct geregeld bij Cashper.nl

Gekozen bedrag
€   100

Looptijd

Lening 100 Rentevergoeding 0,58
U betaalt terug
Terugbetaaldatum 01-01-0000 JKP 15%
Voorbeeld lening

Bij ons kunt u makkelijk en snel 100 euro lenen!

Boodschappen doen, de auto tanken of een extra rekening betalen. Wij begrijpen als geen ander dat u soms extra geld nodig heeft om deze alledaagse dingen te kunnen betalen. Daarom kunt u bij ons 100 euro lenen. Wij bieden minileningen aan van €50 tot €1000 voor een periode van 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij Cashper is dat u dit eenvoudig online kunt aanvragen. U hoeft geen garantsteller op te geven, offerte op te vragen of te wachten tot een adviseur u belt. Een uitkomst als u snel geld nodig heeft!

Ik wil vrijblijvend 100 euro lenen >>

Hoe kan ik makkelijk 100 euro lenen?

Wanneer u voor het eerste een lening bij ons aanvraagt, moet dit online via onze website gebeuren. Met behulp van de slider geeft u dan aan dat u 100 euro wilt lenen voor 15 of 30 dagen. Dan vult u het formulier in. In het aanvraagformulier krijgt u gelijk te zien hoeveel en wanneer u moet terugbetalen. Uw aanvraag wordt dan in behandeling genomen en wij houden u per SMS of e-mail op de hoogte. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld op uw rekening gestort en start de looptijd van uw minilening. Wanneer het einde van de looptijd nadert, kunt de minilening weer eenvoudig terugbetalen via iDEAL. Zo kunt u eenvoudig 100 euro lenen bij Cashper.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij Cashper

Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

De voordelen van een minilening van Cashper

  • Cashper is de enige minilening verstrekker met een bankvergunning
  • Goed beoordeeld op Ekomi; meer dan 93% van de reviews die we ontvangen zijn positief
  • Aanvragen is kosteloos, vrijblijvend en annuleren is simpel (gratis)
  • Geen garantiestelling nodig, geen offertes of adviseur die belt
  • Keuze flexibiliteit in service, alles direct online geregeld
  • 6 dagen per week (lokaal) bereikbaar via telefoon & e-mail
  • Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
  • Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Ik wil een minilening aanvragen >>

Let op! Geld lenen kost geld